Arama sonuçları: *

• Users: Skynel
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Skynel

Öğretmenim bana taktı.

Bana yapılsa okula resti çekerim net söylüyorum Değiştirirdim hiç uğraşamazdım Kimse düşünme özgürlük hakkımı elimden alamaz
  2. Skynel

Öğretmenim bana taktı.

Kimse senin görüşlerine karışamaz nasıl uyarı veriyorlar kim lan onlar sadrazamın bilmem nesi sanki ağır konuşacağım forumdayız
  3. Skynel

Derslerim Çok Kötü Okulumu Bırakmalıyım?

8.sınıfta ortalaması 90 olan ama 6.sinifta 60'a düşen biri olarak yazacağım dostum Senin durumun AP ayrı zaten imam hatip lisesinde okuyorsun ve pandemiden kaynaklı neredeyse hepimiz hiç bir şekilde ders görmedik bundan kaynaklı zaten yapabileceğin şeyler sınırlı ne kadar ya ben açığa geçip...
  4. Skynel

Sinav notlarim iyi mi

Hava atmak için açılmış konu olmuş bu gereksiz
  5. Skynel

sınavdan düşük aldım diye annem telefon ve bilgisayarımı alıyor

Ben ailelerin zorla elinden bir şey alma davranışlarını anlayamıyorum benim elimden zorla bir şey alsalar onlara inat çalışmam ulan Ki aldılar bir kere Laptopumu saklamışlardı ama bulmuştum ondan sonra daha da yeltenmediler
  6. Skynel

Anadolu lisesinden A.Ö.L Geçince ne olur ?

Her yerde ki öğretmenler iyi olmayabilir hocam İstanbulda ki en iyi meslek lisesinde okudum bir kaç tane iyi hoca var gerisi boş boş takılıyor Bak ders olarak demiyorum iyi bir hoca yok diyorum
  7. Skynel

Anadolu lisesinden A.Ö.L Geçince ne olur ?

Niye AÖL ile üniversitenin ne alakası var? AÖL ile okuduktan çalıştıktan sonra iyi bir üniversite tutturamaz mı?
  8. Skynel

Yeni MEB Bakanı Mahmut Özer

Yine değişir arkadaşlar Mahmut Özerin gelmesiyle bir şey değişmedi ama yine değişecektir önümüzde ki seçimlerde :)
  9. Skynel

LGS Sonuçları Saat Kaçta Açıklanır?

Hepinize geçmiş olsun Sabah ola hayrola bakalım
  10. Skynel

YKS'ye son 3 gün kaldı

Ben girmeyeceğim bir şey yapamayacağımı biliyorum Hiç bir şey bilmiyorum boşa zaman kaybetmeye gerek yok
  11. Skynel

Yazılıların İptali Kesinleşiyor

Yersen ihm ihm Oyuncak oldu söylüyorum Toplu bir aşı bulunmadan bu sorun düzelmeyecek en azından bu ülkede
  12. Skynel

Teşekkürler ZİYA SELÇUK korona oldum!

Geçmiş olsun umarım ailenizde ki kişiler kapmamıştır en yakın vakitte iyileşirsiniz.
  13. Skynel

Teşekkürler ZİYA SELÇUK korona oldum!

Bu nasıl saçma bir düşünce? Sen okula gidiyorsun önlem aldığın zaman olmayacaksın diye bir şey mi var? Ben iş yerine gidiyorum çalışıyorum 1 kere bile çalışırken maskesini çıkardığını görmediğim adam korona oldu. Yan komşum oğlunu döverken yüzünü tüküre tüküre dövüyordu korona iken çocuk korona...
  14. Skynel

9.sınıfım ve 2 dersden kalıyorum. Bir sorun olur mu?

Sınıfta kalmazsın mattan sorumlu olarak geçersin bir sonra ki sınıf sınava girerek vermen gerekir diye biliyorum. Yanlış bilgi vermiş bir arkadaş sorumlu olmak sınıfta kalmana sebebiyet vermez.
  15. Skynel

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

Hiç bir şey olmaz hocam boşa konuşmuş zaten okula bile gitmiyorum ben açıkcası. Ki ortaokul yani gitsen anlatsan böyle böyle yollarlar bir şey demezler.
  16. Skynel

Okulumuzda korona çıkmış

Ne demek istemiyor o ne demek ya.
  17. Skynel

DELİRİYORUM SIKILDIM ARTIK

Var öyleleri ben de sinir oluyorum ama takmamak gerek çok kafaya takarsan bir süre sonra kendini yoruyorsun gerek yok
  18. Skynel

Ortaokuldan lise ' ye geçiş hakkında korkularım var :(

Yapacak bir şey yok hocam işin üzücü kısmı orta okulda sevdiğim kız yüzünde dışlanmış olmam sağlık olsun olan oldu.
  19. Skynel

Ortaokuldan lise ' ye geçiş hakkında korkularım var :(

Ortaokulda ve lisede pek doğru insanların olduğu sınıflara düşmedim belki de ben doğru değilim ama genelde iyi bir ortama sahip değildim hep dışlandım Ortaokuldan ayrıldıktan sonra sadece tek 1 arkadaşımı özledim ama ne o bana yazdı ne de ben ona yazdım karne günü bile görüşmedik Liseyi...
  20. Skynel

Ben bir sınav için ailemi, diğer insanları riske atamam.

Olsun hocam sonuç olarak sınav sınavdır.
Top Bottom