Sinav notlarim iyi mi

Matematik sınavı olduğun hastaydım ve önceki gün çalışamadım geçerli bahanem anca bu olabilir
Devam et ama unutma bu sene kritik
Çünkü bu sene görüceklerin ileriki senelerde işlemlerini kısaltıcak yani aslında şuan temel matematik var iyi çöz.

Valla yeni nesil konular ve sınavlar nasıl oluyor şimdi bilmiyorum ama ben 9. Sınıftayken sayısal bir ogrenci olmama rağmen matematikten 61, 27, 84 alıp kaderime razı olmuştum. Bağıntı ve fonksiyonlar, özel fonksiyonlar gibi konular vardı, en son sınava gireceğim sene 12. Sınıfta anlamıştım Türev öğrendikten sonra :D

Valla yeni nesil konular ve sınavlar nasıl oluyor şimdi bilmiyorum ama ben 9. Sınıftayken sayısal bir ogrenci olmama rağmen matematikten 61, 27, 84 alıp kaderime razı olmuştum. Bağıntı ve fonksiyonlar, özel fonksiyonlar gibi konular vardı, en son sınava gireceğim sene 12. Sınıfta anlamıştım Türev öğrendikten sonra :D
Onlar bizim konularımızda yok sanirim sıralamanın neydi

Fen Lisesi cidden zor bu yüzden fen yerine anadoluya gittim (diğer sebebi EA seçicem)ama sorular zordu ve klasik olunca sallama olasılığımiz kalmıyor
Hocam ben çok çalışan bir insanım hafta sonları 12şer saat çalışmıştım. Notlarım aşağıda

Edebiyat:95
Proje:100
Beden:100
Tarih:100
Görsel:100
Müzik:100
Bilim:100
Coğrafya:95
Matematik:100
Din:100
Fizik:100
Kimya:100
Biyoloji: Açıklanmadı
İngilizce:Açıklanmadı

Hocam ben çok çalışan bir insanım hafta sonları 12şer saat çalışmıştım. Notlarım aşağıda

Edebiyat:95
Proje:100
Beden:100
Tarih:100
Görsel:100
Müzik:100
Bilim:100
Coğrafya:95
Matematik:100
Din:100
Fizik:100
Kimya:100
Biyoloji: Açıklanmadı
İngilizce:Açıklanmadı
Efsane notlar ya valla helal olsun

Onlar bizim konularımızda yok sanirim sıralamanın neydi
Ben sbs dönem öğrencisiyim. 40k yapıp izmirde ortanın biraz üstünde bir anadolu lisesindeydim. Ama bizim donemde anadolu lisesindeysen maruz kaldığın egitim kalitesi hemen hemen aynı oluyordu. (Bornova Anadolu Lisesi,Atatürk lisesi olmadığı sürece) bir baktım da konular ciddi anlamda ici boşaltılmış bu dönemde ve bu çok üzücü bir durum.. Notlarınızı yuksek tutmaktan çok öğrendiğiniz şeyleri sindirmeye gayret gösterin. Bir şeyi tam anlamıyla ve layıkıyla öğrenirsen hem o isi yaparken keyif alırsın hem de universite sınavına daha rahat ve temeli sağlam bir şekilde girersin.

Hava atmak için açılmış konu olmuş bu gereksiz

Geri