Ya ne bilim arkadaşlarım çok düşük aldı o yuzden merak ettimkanka kötü diyen çıkar mı sence ? boş yere açılmış bi konu yani
2. Sınavlarda bakicazGüzel notlar , umarım matematik notlarını da 90 lara çekersinn![]()
Teşekkürler sayısal dersler biraz sıkıntılı geçti o kadarŞaka bi yana çok iyi notlar
Yarin coğrafya ve ingilizce sınavına girecek ingilizce resmen tenekeden bir daha gibi oldu o yuzden kolay gibi cografyadadaGüzel notlar. Ama kendini geliştirebilirsin.
*temeldenYarin coğrafya ve ingilizce sınavına girecek ingilizce resmen tenekeden bir daha gibi oldu o yuzden kolay gibi cografyadada
Birkaç konu eksiğim var onları tamamlarsam yaparım diye düşünüyorum
İyi sayılmaz mı? ben o notları alsam babam bana külliye yaptırır nasıl iyi sayılmaz.Orta üstü diyim çok iyi sayılmaz.
Fen Lisesi cidden zor bu yüzden fen yerine anadoluya gittim (diğer sebebi EA seçicem)ama sorular zordu ve klasik olunca sallama olasılığımiz kalmıyorBende 9. Sınıfım hocam kuzenim Anadolu’da ben Fen lisesindeyim onların sayısal dersleri aşırı kolay sorulmuştu. Bizdekiler sanki profesöre sorar gibi sormuşlardı. Bizimkilerde açıklandı notlar.
Devam ettirt ama matematik 85 üstü tutmaya çalış mükemmel devam et.Tarihten 94 edebiyattan 89 matematikten 81 aldim 9. Sinifim ve nitelikli bir Anadolu lisesindeyim
Matematik sınavı olduğun hastaydım ve önceki gün çalışamadım geçerli bahanem anca bu olabilirDevam ettirt ama matematik 85 üstü tutmaya çalış mükemmel devam et.