Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Disiplin cezam ne olur

Bir şey olmaz. Yaptığın belki de okuldaki en normal yaşanabilecek olaylardan biri olabilir. Şimdikiler okuldan kaçıp başka okul önlerinde madde falan satıyorlarmış. Seni uyarırlar muhtemelen sadece, çok göze batma bir süre unuturlar zaten.
  2. StrangerIX

Türkçe Öğretmenliği okumakla doğru mu yapıyorum?

Bu rahat ortamından ayrıldığında olabilecek en olağan şey hocam. Ben de mesela anneme mızmızlanırdım bu konuda :kekw: Tercih konusunda çok bir şey diyemeyeceğim çok bilgim yok ama atamaların biraz sıkıntı olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Ondan dolayı kendini en müsait hangi bölümde görüyorsan onu...
  3. StrangerIX

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

Okula devam mı edecek yoksa iş hayatına mı atılacak gibisinden hani "kafasında kuruyor" ne yapmak istediğini demek istedim.
  4. StrangerIX

2. Defa Sınıfta Kaldım Ne Yapıcam ?

Adam kafasında yapmak istediğini kuruyordur la belki beyler kötüyü getirmeyin :kekw: Her şey bir yana gerçekten okulla da çok aran yoksa, sal gitsin valla üzücü bir durum değil yani artık. Temel hayatına elbet etkisi olacak birçok temel bilgi eksikliğin de olacak ama iş hayatının temelini...
  5. StrangerIX

OKULU BIRAKMALI MIYIM?

Mezun ol öyle bırak bari. Üniversite zorunluluk değil zaten. İşinden sıkıldığın veya başka işe kendini odaklamak istediğin zaman destek amaçlı girer, şansını denersin. Nick güzelmiş bu arada hocam :kekw:
  6. StrangerIX

DGS ne kadar mantıklı?

Onu bilemem hocam ama üniversite sınavlarının bile kalkmasını isteyen hükümet, bunu da ister.
  7. StrangerIX

DGS ne kadar mantıklı?

Dgs kalkma konusunu diyorsan, bir süre daha kalkmaz. Bölüm olarak soruyorsan, zamanına ve yaptığına değer.
  8. StrangerIX

DGS ne kadar mantıklı?

Değer istediğine. Mantıklı.
  9. StrangerIX

DGS ne kadar mantıklı?

Hangi bölüm ?
  10. StrangerIX

dil bölümünü seçmeli miyim?

Değişirler. Matematik konusunda da pratik öğrenmeye başla. Kompleks konulara zamanla alışırsın.
  11. StrangerIX

Ea geç.
  12. StrangerIX

Bu yine biraz tartışmalı hocam ya. Mütercim tercümanlık okuyorum ben ve AI gelişmelerini düzenli olarak takip ediyoruz. Yapay zekanın tam olarak bizim kıvamımıza gelmesine 5-10 yıl var bence ve o zaman bile işin içine psikolojik etmenler de girince (duygu yansıtamama, empati kuramama gibi) yapay...
  13. StrangerIX

Sözel bölümde kariyer hayalin yoksa, aklında hala bir hedef belirlemediysen ve ingilizceni dış etkenler sayesinde geliştiremem bana dil bölümü gibi bir bölüm lazım diyorsan seç. Dilde sana ders verecek olan hocaların iyi mi bir de ? O da çok önemli faktör. Derslerin iyiyse sözelden, az...
  14. StrangerIX

Gazi Bilgisayar vs Gazi Elektronik

Yanlış biliyor da olabilirim hocam. Ben de giren arkadaşlarımdan ve sınava girdiğim dönemdeki araştırmamdan hatırlıyorum. Öyle kesin bir bilgi değil yani :kekw:
  15. StrangerIX

O da aslında doğru, haklı sayılırsınız da bazılarının birden fazla bölüm ilgisini çekebiliyor. Biraz eziyet bir bölümdür ama iş imkanı daha fazla diye biliyorum. Ondan sordum zaten.
  16. StrangerIX

Neden öyle düşündünüz hocam ?
  17. StrangerIX

Bence elektronikten şaşma derim. İlgin, isteğin yoksa çok can sıkıcı bir bölüm olabiliyor bilgisayar müh. Hocam peki mekatronik falan düşündün mü ? 1721387224 Zor bölümdür ama mühendisliğin en sağlam bölümü gibi bir şeydir.
  18. StrangerIX

Ailenin tüm hayatını dizayn etmeye çalışması

Senin ailenle yüz yüze oturup konuşma, patlama vaktin gelmiş de geçiyor. Çok da moralini bozmadan derdini ve isteğini anlat ve inatçı ol bu konuda. Uyum sağlamak zorunda kalacaklar. Merak etme.
  19. StrangerIX

Ders çalışmak için geçmi?

Geç falan kalmadın. Sakın öyle düşünme. Etkili çalışma yöntemleri oluştur kendince. (Doping hafıza falan değil)
  20. StrangerIX

Geleceğim için ne yapabilirim ?

İngilizceyi ve istediğin bir başka dili sök bir de. Öyle yok ben Türk'üm, Türk Türkçe konuşur lan havalarına kapılma sakın.
Top Bottom