Elektrik veya elektronik teknolojisi düşünüyorum. Ardından dgs ile elektrik-elektronik mühendisliği düşünüyorum hıcam.Hangi bölüm ?
Değer istediğine. Mantıklı.Elektrik veya elektronik teknolojisi düşünüyorum. Ardından dgs ile elektrik-elektronik mühendisliği düşünüyorum hıcam.
Kendinden eminsen yapacağını düşünüyorsan evet mantıklı. Çünkü mat ve türkçe var. TYT de bu bölüme kat kat daha zor girersin.Elektrik veya elektronik teknolojisi düşünüyorum. Ardından dgs ile elektrik-elektronik mühendisliği düşünüyorum hıcam.
Hocam korkum dgs'nin kaldırılması mühendislik kontenjanları her yıl düşüyor.Kendinden eminsen yapacağını düşünüyorsan evet mantıklı. Çünkü mat ve türkçe var. TYT de bu bölüme kat kat daha zor girersin.
Şöylede bir artın olur 2 üni mezunu olursun. Kendini bu süreçte geliştirirsen mükemmel yerlere gelirsin.
Hocam birde sizce elektrik-elektronik mühendisinden yazılımcı olur mu?Kendinden eminsen yapacağını düşünüyorsan evet mantıklı. Çünkü mat ve türkçe var. TYT de bu bölüme kat kat daha zor girersin.
Şöylede bir artın olur 2 üni mezunu olursun. Kendini bu süreçte geliştirirsen mükemmel yerlere gelirsin.
Evet olabilir. Bilgi teknolojiler bölümünde iş yapabilirsin.Hocam korkum dgs'nin kaldırılması mühendislik kontenjanları her yıl düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde sizce elektrik-elektronik mühendisinden yazılımcı olur mu?
@Bünyamina
@StrangerIX
Hocam dgs'nin kalkması gibi bir durum söz konusu mu? Kaç yıldır aynı şeyleri söylüyorlar ama herkes kalkacak diyor.Evet olabilir. Bilgi teknolojiler bölümünde iş yapabilirsin.
Çok seçenek var say say bitmez.
Bu konuda bilgi sahibi değil ama kendi düşüncelerimi söyleyeyim kalmaz.Hocam dgs'nin kalkması gibi bir durum söz konusu mu? Kaç yıldır aynı şeyleri söylüyorlar ama herkes kalkacak diyor.
Hocam sizin fikriniz nedir?Değer istediğine. Mantıklı.
Dgs kalkma konusunu diyorsan, bir süre daha kalkmaz.Hocam sizin fikriniz nedir?
Hocam dgs'ye 2027'de gireceğim. Önümüzdeki 2-3 yılda kalkmaz yani?Dgs kalkma konusunu diyorsan, bir süre daha kalkmaz.
Bölüm olarak soruyorsan, zamanına ve yaptığına değer.
Onu bilemem hocam ama üniversite sınavlarının bile kalkmasını isteyen hükümet, bunu da ister.Hocam dgs'ye 2027'de gireceğim. Önümüzdeki 2-3 yılda kalkmaz yani?