Neler Yeni

DGS puanları açıklandı

Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar DGS puanları açıklandı. Ben makine resim ve konstrüksiyon önlisans programını bitirdim. DGS puanlarım aşağıda
Sayısal 247
Sözel 226
E.a. 237
Kendim baktım çok bir yere yerleşemiyorum ama aklınızda bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim

hacım kimya mezunuyum 2 yıllık mühendislik için denedim açıktan iktsiat okuyorum hayatımda verdiğim nadir güzel kararlardan biri bi düşün derim 3. sınıftan başlıyorsun biraz zor alttan dersler ile ama bir fikir olsun

Arkadaşlar DGS puanları açıklandı. Ben makine resim ve konstrüksiyon önlisans programını bitirdim. DGS puanlarım aşağıda
Sayısal 247
Sözel 226
E.a. 237
Kendim baktım çok bir yere yerleşemiyorum ama aklınızda bir yer varsa yardımcı olursanız sevinirim
2-3 gün oldu aciklanali. Bu puanlarla gelmez gibi. Özel gelir o da ücretli yani. Bölümüne göre yine de bakarsın

Hayır geçebildiğim belli bölümler ve belirli açık öğretim bölümleri var
Ben hem tıbbi sekreterlik hem radyoloji mezunuyum. Hemşirelik gelse gidecektim anca sağlık yönetimi geliyor. Sorma sebebim bu saatten sonra yurt aramakla ugrasilmaz o yuzden

hacım kimya mezunuyum 2 yıllık mühendislik için denedim açıktan iktsiat okuyorum hayatımda verdiğim nadir güzel kararlardan biri bi düşün derim 3. sınıftan başlıyorsun biraz zor alttan dersler ile ama bir fikir olsun
Alttan kaç ders aldın toplam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,297
Üyeler
173,164
Son üye
Pablo Escobar
Geri