Arama sonuçları: *

• Users: Swords
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Swords

Nasıl matematik çalışmalıyım ?

sagolun hocam baslicsm calismaya.
  2. Swords

ben sadece deftrri okurdum soru cozmezdim. sizce dusuk almamin sebrbi bu olabilir mi
  3. Swords

en buyuk korkum calismama ragmen yapamama ihtimalim 1731424848 GEO temeli calismam lazim onun disinda sorunum yok
  4. Swords

OBP sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar ben 10.sınıfım ve 9.sınıfı 92.3 ortalama ile bitirdim. Şuan sadece bazi sinablar aciklandi ve ortalamam 82.6 herhsngi bir sozlu girilmedi. obp yi 4 senede 90 nin altina dusurmek istemiyorum. Dis hekimligi istiyorum 90 obp sizce yapabilirmiyim ? yaparsma bir faydasi olur mu ? Daha...
  5. Swords

paraf yayinlari soru bankasi satin aldim. gecen sene matim 70-80 di yani mat a kafam cok basmiyor diyemem diger notlarim iyi sayilir bunlar aciklananlar. biyoloji 82 edebiyat 96 ingilizce 82 islam bilim tarihi 97 cografya 90 turk dusunxe tarihi 100 felsefe 100 din 93 Ben ders oyun arasindaki...
  6. Swords

İyi forumlar oncelikle. 10.sinifa gidiyorum. Tyt mat icin onemli bi sene ve matematikten 55 aldim. Dis hekimligi hedefleyen biri icin rezalet bir not. Bugune kadar defterde yazilan seyleri ezberletip pratik yapmadan sinava girerdim. Sizce matematigi nasil calismaliyim ?
  7. Swords

Sayısal problemi yaşıyorum

Bi arkadas grubum var zaten ve beni seviyolar. Kız mevzularini sorma ama XD 1730664945 Doğrudur hocam. Bazen dertlerimizi cok buyutuyoruz. Dostum dedigim cok kisi beni terketti. Arkadasliga inancim buyuzden az sanirim.
  8. Swords

Hocam zaten hergun ders calisiyorum. gunluk tekrar yapiyorum disiplinli bi sekilde. O mantik benim kafama ortaokuldaki zorbaliktan ve bi kizdan sonra yerlesti derslerim iyi olursa people pleaser olursam sevilirim diye dusundum. oyle olmuyomus.
  9. Swords

Merhabalar. 10.sınıfa giden bi kardeşinizim. Ben sayisal secip dis hekimligi kazanmayi falan dusunuyordum ama kimya ve fizikde cok sorun yasiyorum. 10.sinifin kimyasi zor. fizikde formul ezberlemem lazim ezberliyorum ama soru gelince (yarin fizim sinavi var) yapabilecekmiyim bilmiyorum...
  10. Swords

9 yıldır okullarda yalnızım psikyatrist raporuyla acıga gecilebilir mi

hala daha psikaytriste gidiyotum ama erkrn olgunlasma buyuk bi dert 1709912011 eylülden beri dünya kadar şey denedim bu dedikleriniz dahil 1709912322 Hocam zor ama denicem artık olmuyor böyle
  11. Swords

Arkadaşlar ders konuşmam çok fazla vr bu sorjn için ailem ve ben 9 yıldır uğraşıyoruz spor falanda yapiyorum o tipik inek öğrenci tipi değilim
  12. Swords

Lise 1 ogrencisiyim senelerdir okullarda yalnizim hic arkadasim olmadi ama derlseri iyi bi ogrenci oldum ama artik dayanamiyorum aptallarla ugrasmaya iftiralarini curutmeye tennefuslerde yalniz gezmeye anskiyete ve dikkat eksikligi teshisim var sizce aciga gecebilirmiyim
  13. Swords

Bu durum normal mi ?

Abiler şöyler bir sıkıntı var Yalova’dan okullarda mücadele var bi okul bi okulu geçmeye çalışıyor Sevim göğez ile Mehmet akif ortaokulu Yalova 1. Olmak için çatışıyor şuanda Sevim göğez önde bu normal mi müdür ben öğretmenlerin prestiji için bizi kullanıyorlar
  14. Swords

Telafi Eğitimi Başlıyor

Ben gitmeyeceğim notlarım zaten verildi.
  15. Swords

3 haftada lgsye çalışılır mı?

1 hafta sayısal 1 hafta sözel diğer 1 haftada karışık olabilir inkilapla ilgili bir sorun varsa yaz özelden.
  16. Swords

Canlı derste sıkılıyorum

Bende bekliyorum artık
  17. Swords

Canlı derste sıkılıyorum

6.sınıfım
  18. Swords

Canlı derste sıkılıyorum

dönem tekrarları var onları izliyim
  19. Swords

Canlı derste sıkılıyorum

insanların piskolojisi yok herhalde 1621332625 sınavların olmamalı çünkü depresyonda herkes
  20. Swords

Canlı derste sıkılıyorum

eğitim sistemi sınava bağlı sınav konuları belli olsun ona çalııcam geçen dönemki konuları verecekler onlarıda biliyorum 1621332482 matematik öğretmeni konular aynı kalır diyordu
Top Bottom