Neler Yeni

Canlı derste sıkılıyorum

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
50 soru falan çözerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlamıyorum hiçbirşey
Ne yazık ki Türkiye de ki eğitim sistemi böyle sınava bağlı her şey ama çalışmak zorundasın

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Sadece sınav için çalışma öğrenmek için de çalış
eğitim sistemi sınava bağlı sınav konuları belli olsun ona çalııcam geçen dönemki konuları verecekler onlarıda biliyorum

eğitim sistemi sınava bağlı sınav konuları belli olsun ona çalııcam geçen dönemki konuları verecekler onlarıda biliyorum
matematik öğretmeni konular aynı kalır diyordu

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben de sıkılıyorum, hatta girip alt tab'da bazen CombatRy, bazen VALORANT atıyorum. Bizimkiler gelince alt tab ders o.O2

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Ben de sıkılıyorum, hatta girip alt tab'da bazen CombatRy, bazen VALORANT atıyorum. Bizimkiler gelince alt tab ders o.O2
insanların piskolojisi yok herhalde

sınavların olmamalı çünkü depresyonda herkes

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
hiçbir konuyu bilmiyorum sınavlarda çıkan konuları çalışacağım
Aga Tongucta Son Yada Genel Tekrarlar Hicbirsey bilmezsen onları İzle Hangi dersse bir yapı olusturur.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
Canlı dersi dinleyemiyorum. Ders 30 dk ,ben 25 dk internette dolanıyorum. İlk dönem derse çok katılıyordum, hep dinliyordum ama bu dönem çok sıkıcı geliyor. Tek aktif olduğum ders tarih. Hem en sevdiğim ders hem hoca anlatırken masal anlatır gibi geliyor. ayrıca bu dönem anlatılan hiçbir şeyi bilmiyorum (tarih dışında) bu yüzden de kötü hissediyorum kendimi. 2. dönem sınavları olursa çok kötü not alacağım. Ne yapmalıyım? Ne zaman ders çalışmaya çalışırsam son gün çalışırım deyip geçiştiriyorum. Aynı sorun sizde de var mı?
Tıpa tıp beni anlatmışsın o.O2

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Canlı dersi dinleyemiyorum. Ders 30 dk ,ben 25 dk internette dolanıyorum. İlk dönem derse çok katılıyordum, hep dinliyordum ama bu dönem çok sıkıcı geliyor. Tek aktif olduğum ders tarih. Hem en sevdiğim ders hem hoca anlatırken masal anlatır gibi geliyor. ayrıca bu dönem anlatılan hiçbir şeyi bilmiyorum (tarih dışında) bu yüzden de kötü hissediyorum kendimi. 2. dönem sınavları olursa çok kötü not alacağım. Ne yapmalıyım? Ne zaman ders çalışmaya çalışırsam son gün çalışırım deyip geçiştiriyorum. Aynı sorun sizde de var mı?
eğitim öğretim hayatım böyle geçti :D şuan bilgi işlem uzmanıyım

Aware

80+ Silver

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı

shotpoter

80+ Silver