Tanımadığım biri. Sadece yanlış adama çattın, donuna kadar alacağım, IP adresini buldum gibi şeyler yazmıştı, bulamaz zaten de çokta takılınacak bir şey...
Hocam bence de uğraşmaya değmez de ileride bu iş karşıma çıkmasın diye olabildiğince rahatladım da yani kanunda kişinin şerefine, onuruna, namusuna hakaret...
Hocam ben peki dava etmek istesem süreç nasıl işleyecek. Bana ettiği tehditlerin ekran görüntüsü var ama küfürün yok. Aynı şekilde yorumları da silmiş direkt.
Ona devlet el attı artık. Hakaretten para kazanma olayını kaldırdı çok suistimal edildiği için. bi durum olduğunda direkt devletin kasasına 15.000₺ ödeyip...
Sağ olun hocam zaten bırakın ailevi küfürü kendisine hakaret bile etmedim, söylediğim laflarda hakaret içermiyor ki kendisinin bana hakaret ve ailevi küfür...
Hocam zaten ben hesabı anında kapatmıştım, ondan dolayı arkadaş işte aldığı bir ekran görüntüsünden hiç bir şekilde fake hesapta olduğu için seni bulamaz...
Evet.Eğer tüm gün vpn kullanmıyorsa ip adresi bulunur muhtemelen.İnstagramda 90 ila 180 gün arası süre boyunca mesajları sisteminde tutuyormuş ai ilede...
Ya kral dün benim arkadaşın steam hesabı çalındı bide üstüne satmışlar elemana yazdım bana satan kişinin tcsini verdi üstüne küfür etti ya çoluk cocukla...