Jason Duval isimli üyenin son içerikleri

1. Jason Duval

Devlette Çalışmak Mantıklı mı?

Benim de kafama oturdu ya kendi işimi yapacağım internet üzerinden o tutmazsa devlete girmeye çalışırım diplomayı bunun için alıyorum.
  2. Jason Duval

Şuan telefondan bakıyorum gerçekten uzun yazmışım halbu ki 5-10 dk sürdü yazma işlemi DKS 130 civarı. Teşekkür ederim. Tanıdıklar var büyük kurumlarda. Orada çalışırsam iyi onun dışında kadrolu grafikerler, editörler ve sosyal medya uzmanları 60-70K civarı alıyormuş. Ve bol bol iş seyahatine...
  3. Jason Duval

Herkese selam. 18 yaşındayım. Akademik olarak başarılı bir öğrenci değilim maalesef. Dersler bana zor ve sıkıcı geliyor. Özellikle meslek lisesine başladıktan sonra tamamen kendi zevklerime odaklandım. Şu an Akdeniz Üniversite'sinde Grafik-Tasarım okuyorum. Buraya özel yetenek sınavı ile girdim...
  4. Jason Duval

Grafik Tasarım Okunur mu?

Hocam tercihler henüz açıklanmadı ancak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi gelecek gibi gözüküyor. Bir kaç Anadolu şehrinde lisans Görsel İletişim bölümü var. Ön lisans gelirse DGS ile tamamlarım. Mezuna kalmak istemedim, iş hayatına atılmak daha mantıklı geliyor bir an önce. Lisans Grafik Tasarım...
  5. Jason Duval

Hocam devlette tekniker olmak ile ömür geçer mi? Yani özel sektörün ilerleyen yıllarda daha da zorlaşacağını biliyorum. Devlette kalıp ileride pişmanda olmak istemiyorum. Çok fazla düşündüm acaba sıfırdan sayısala başlayıp mühendislik mi okumaya çalışsam diye ama yemiyor yani.
  6. Jason Duval

Hocam Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde okuyup DGS ile görsel iletişim tasarımı bölümüne 4 yıllığına tamamlamak mantıklı mı? 1750099263 Hocam devlete girebilirim belki referans ile daha fazla para kazanmak için risk alınır mı bilmiyorum sosyal medya o açıdan mantıklı geliyor 2, 3 yıl sonra...
  7. Jason Duval

Hocam peki alternatif olarak ne okuyabilirim?
  8. Jason Duval

Haklısınız yapay zekayı bende kullanıyorum baya başarılı işler çıkartıyor bende tereddütlü yaklaşıyorum mesleğe ama farklı bir şey ne yapabilirim diye de düşünüyorum. 1750013518 Hocam ben kendimi olabildiğince geliştirmeye açığım. Gerekirse internetten kursta alırım. Her yerin üniversite...
  9. Jason Duval

Hocam haklısınız yapay zeka önüne geçti bir çok mesleğin ama alternatif bir meslek ne yapabilirim diye düşündüm ama bu kaldı aklımda. Genel olarak yıllardır video montaj, tasarım gibi işleri seviyorum ancak buna alternatif ne okunabilir inanın bilmiyorum. Devlete girme ihtimalim ama daha fazla...
  10. Jason Duval

18 yaşındayım. Teknik lise de Grafik - Tasarım bölümünden mezunum. İleride de kendimi geliştirerek bu mesleği yapmak istiyorum üniversiteye gideceğim ama gideceğim üniversite ne kadar önemli? Ankara, Eskişehir veya olmazsa Bolu düşünüyorum. 2 yıllık okumayı planlıyorum. PS, Aİ ve ID bilgim var...
  11. Jason Duval

60.000 TL Sistem Önerisi

Arkadaşlar PC alma ihtimalim var. Şuan 1650 kullanıyorum. PS5 olduğu için artık çok fazla oyun oynamıyorum ama elbet GTA 6'yı 4K Ultra 60 FPS üstünde oynamak istiyorum. Arada CS, RDR, FH5 oynayabilirim. Grafik tasarım, video işleri ile de uğraşıyorum. Bence İntel ama FP sistemlerde AMD...
Geri