Jason Duval isimli üyenin son içerikleri

1. Jason Duval

İnstagram Yorumu Sıkıntı Çıkarır mı?

Tanımadığım biri. Sadece yanlış adama çattın, donuna kadar alacağım, IP adresini buldum gibi şeyler yazmıştı, bulamaz zaten de çokta takılınacak bir şey değilde aman sicilimde sıkıntı çıkmasın sorun olmaz benim için. Adamın gururuna, onuruna karşı hakaret etmediğim halde bana TCK maddesi atması...
  2. Jason Duval

Hocam bence de uğraşmaya değmez de ileride bu iş karşıma çıkmasın diye olabildiğince rahatladım da yani kanunda kişinin şerefine, onuruna, namusuna hakaret ve küçük düşürücü eylemler diyor benim yazdıklarımın bununla alakası yok gibi ama yaşı büyük bir adamın öyle şeyler söylemesi biraz gerdi o...
  3. Jason Duval

Hocam ben peki dava etmek istesem süreç nasıl işleyecek. Bana ettiği tehditlerin ekran görüntüsü var ama küfürün yok. Aynı şekilde yorumları da silmiş direkt.
  4. Jason Duval

Sağ olun hocam zaten bırakın ailevi küfürü kendisine hakaret bile etmedim, söylediğim laflarda hakaret içermiyor ki kendisinin bana hakaret ve ailevi küfür ettiği gerçeğini de değiştirmiyor ben zaten takılmam buna uğraşamam da.
  5. Jason Duval

Hocam zaten ben hesabı anında kapatmıştım, ondan dolayı arkadaş işte aldığı bir ekran görüntüsünden hiç bir şekilde fake hesapta olduğu için seni bulamaz ancak savcılık böyle terör eylemi, dolandırıcılık, taciz, istismar, hırsızlık gibi büyük suçların veri talebini meta üzerinden talep...
  6. Jason Duval

Selamlar arkadaşlar olay üzerinden 2, 3 gün geçti ve bende bu süreçleri bilen bir arkadaş ile görüştüm. Bu arada yazmadığım bazı şeyleri de buraya ekliyorum. Öncelikle bu tartışılan gönderi bir oyun gönderisi üzerineydi, adam ben yıllardır oyun oynuyorum, kimin kimden daha iyi bildiğini asla...
  7. Jason Duval

Yok hocam ondan bana sıkıntı çıkmasında ben davayla falan uğraşamam öyle bir amacım da yok çok takmayan birisiyim böyle şeyleri de aslında benim yaptığım bir şey de yok yani bundan da eminim ama insan ilk defa yaşayınca geriliyor hocam.
  8. Jason Duval

Valla hocam açıkçası daha önce bende bu tarz konulara çok rastladım forumda ama cevap yazmamıştım bende içimden ya adam onla mı uğraşır hiç bir şey olmaz millet herkese sövüyor bir ton boş dava var falan diye ama insan yaşayınca biraz geriliyor ne yalan söyleyim, bu konuyu açmadan önce zaten...
  9. Jason Duval

Hocam hesabı kapattım direkt, zaten yan hesap olduğu için bir daha yorum atmakla uğraşamam falan diye direkt kapattım adam IP adresini bulacağım falan dedi yani profilden birazcık gerildim açıkçası yaşı büyük belli kendi profili ve isim olarak da yani açıkça memur olsa böyle bir şeyle uğraşır mı...
  10. Jason Duval

Selam arkadaşlar bugün şöyle bir olay yaşadım. Benim bir tane yan hesabım vardı bu hesaptan asıl hesabımda sormak istemediğim bazı soruları gönderilere sorduğum özellikle teknoloji ve oyun ile alakalı ve genel olarak da insanların sorularını cevapladığım, tartıştığım bir hesaptı. Ve kimseye...
  11. Jason Duval

Devlette Çalışmak Mantıklı mı?

Benim de kafama oturdu ya kendi işimi yapacağım internet üzerinden o tutmazsa devlete girmeye çalışırım diplomayı bunun için alıyorum.
  12. Jason Duval

Şuan telefondan bakıyorum gerçekten uzun yazmışım halbu ki 5-10 dk sürdü yazma işlemi DKS 130 civarı. Teşekkür ederim. Tanıdıklar var büyük kurumlarda. Orada çalışırsam iyi onun dışında kadrolu grafikerler, editörler ve sosyal medya uzmanları 60-70K civarı alıyormuş. Ve bol bol iş seyahatine...
  13. Jason Duval

Herkese selam. 18 yaşındayım. Akademik olarak başarılı bir öğrenci değilim maalesef. Dersler bana zor ve sıkıcı geliyor. Özellikle meslek lisesine başladıktan sonra tamamen kendi zevklerime odaklandım. Şu an Akdeniz Üniversite'sinde Grafik-Tasarım okuyorum. Buraya özel yetenek sınavı ile girdim...
  14. Jason Duval

Grafik Tasarım Okunur mu?

Hocam tercihler henüz açıklanmadı ancak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi gelecek gibi gözüküyor. Bir kaç Anadolu şehrinde lisans Görsel İletişim bölümü var. Ön lisans gelirse DGS ile tamamlarım. Mezuna kalmak istemedim, iş hayatına atılmak daha mantıklı geliyor bir an önce. Lisans Grafik Tasarım...
  15. Jason Duval

Grafik Tasarım Okunur mu?

Hocam devlette tekniker olmak ile ömür geçer mi? Yani özel sektörün ilerleyen yıllarda daha da zorlaşacağını biliyorum. Devlette kalıp ileride pişmanda olmak istemiyorum. Çok fazla düşündüm acaba sıfırdan sayısala başlayıp mühendislik mi okumaya çalışsam diye ama yemiyor yani.
Geri