Arama sonuçları: *

• Users: Trifact
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Trifact

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

99999999999+ mesleğe göre okumanın ne kadar kazandıracağını mı soruyorsun. hani okumak kısmını tam kavrayamamışsın. doktorluk okursun çok kazanırsın, botanik okursun ücreti farklı olur. yani okumak kısmının bilincine ilk başta varman gerekiyor brom.
  2. Trifact

SİZCE TÜRKİYEDE OKUNARAK BİR YERLERE GELİNİLEBİLİR Mİ?

çalışırsan kazanırsın, okursan biraz daha fazla kazanırsın, okuyup çalışırsan rahat kazanırsın, okuyup kendi işini kurup çalışırsan mük mük :D
  3. Trifact

Yurt çıktı fakat fahiş depozito?

normal fiyat. 11.5000tl asgari ücretin olduğu ülkemizde 1000tl normal kalıyor. eskiden 2000tl asgari ücretin olduğu dönemde 190tl gibi düşün.
  4. Trifact

Askerlikmi polislikmi?

ikilemde kalsam subaylığa abanırdım
  5. Trifact

Sınıfta tek erkek olmak

6. Trifact

Bilgisayar Programcılığı Yurtdışı İmkanı Nasıldır?

bilg. programcısıyım yabancı dil olmadığı için gidemedim şuan grafikerim :D bilmem anlatabildin mi :D
  7. Trifact

Ders Çalışırken Anlamamak

vitamin b12 vs eksikliği de olabilir. ama bunu en iyi anlamanın yolu şudur. b12 vitamin zart diye vücuduna karışmaz ama şeker hastalığın yoksa bir parça çikolata yiyip su içip derse otur eğer anlamadığını hala zannediyorsan büyük ihtimal psikolojiktir yani dersi öğrenme odağınla oturmuyorsun...
  8. Trifact

Sigaradan Ceza Yedim Yardım

şöyle anlatayım sanırım. bu tutanacak toplantı ve ya özel olarak velisine iletilecek çünkü ceza yaş sınırı altında diye biliyorum. ilk toplantıda ailene tebliğ edilebilir yani sen bişey ödemeyeceksin ama ailen o zıkkımı içtiğini bilmiyorsa akşamında olacaklar para cezasından daha şiddetli...
Top Bottom