Arama sonuçları: *

• Users: Turabi
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Turabi

DGS İÇİN KİTAP ÖNERİSİ

Dgs için kitap almak istiyorum ama hangi yayın daha iyi olur bilmiyorum, orta seviye kitaplar almak istiyorum. Matematik, türkçe, geometri ve mantığa neler önerirsiniz?
  2. Turabi

Dgs ye hangi kaynaklar ve hangi kanallardan çalışılır?

Tamamdır hocam teşekkürler
  3. Turabi

Hocam şey duymuştum soru tarzları ve soru çözüm biçimleri farklıymıâ
  4. Turabi

Tyt anlatan hocalardan dinlenir mi yoksa illa dgs anlatan hocalardan mı dinlemek gerekiyor
  5. Turabi

Dönemin yarısında dgs ile geçiş yapabilir miyim?

Dostlar selam ben bilgisayar programcılığı okuyorum şu anda bi arkadaşım dönemin yarısında geçiş yapabilirsin demişti böyle bişey mümkün mü?
  6. Turabi

Pazartesi üniversiteler açılıyor yeni başlayanlara ne tavsiye vermek istersiniz

Valla hocam çok güzel yazmışsınız hepsini yapmaya çalışıcam birde zaten arkadaş ortamım yok olacağını da sanmıyorum genel olarak ben istemiyorum bundan yanı rahatım sağolun tavsiyeleriniz için
  7. Turabi

Öğrenci işleri telefonu bile açmıyor öyle söyliym size Onun dışında dediğinizi yaparım hocam bi defter kaleme ilk gün geçer diye düşünüyorum
  8. Turabi

Ben zaten öyle şeyleri sevmediğim için sorun yok
  9. Turabi

Herkesinde bildiği üzere pazartesi üniler açılıyor. Üni için tavsiyeleriniz neler? Yanımızda ne götürelim? Nasıl davranış sergileyelim?
  10. Turabi

Hangi dersleri seçmem daha mantıklı olur?

Tamam tamam hocam hallettim seçmelide bişey yoktu zaten bi sanat tarihi yazıyordu sadece onu sečmedim kredisi yok diye
  11. Turabi

Seçmelilerin peki hocam 1695905061 Bide 2. Dönemi nasil yapiyoruz onu da mi secmek lazim
  12. Turabi

Üniversiteye başlayacağım sizce hangi dersleri seçmeliyim hangileri daha faydalı olur?
  13. Turabi

Üniversite ders seçimi nasıl olmalı?

Tamamdır hocam numaraları varsa arayıp öğreneyim
  14. Turabi

Akts nedir hocam 1695811644 Arayıp mı konuşmam lazım ilk defa yapıcam birde sayfa biraz karışık kafa karıştırıyor yani
  15. Turabi

Hayır hocam gaziantep üniversitesi
  16. Turabi

Beyler ders seçimleri başlamış ama güz bahar falan var tam anlamadim anlatacak var mı?
  17. Turabi

33 obp ile üni dondurup sıralama kasmak mı yoksa dgs çalışıp geçmek mi?

Hocam ben şu an Gaziantep üniversitesinde okuycam ailem burada diye burayı seçtim yük olmak istemedim iyi bir üni mi çok bilmiyorum. Tabikide iş insanın kendisinde bitiyor sırf yazılım için okumaya da gerek yok bunu da biliyorum kendini geliştirmek önemli yazılımda ama tabi üni de önemli...
  18. Turabi

Anladım hocam teşekkür ederim.
  19. Turabi

Öğretmenimle şu an konuşuyorum hocam dgs daha iyi olur senin için diyor
  20. Turabi

Paylaşırım hocam buyrun
Top Bottom