Arama sonuçları: *

1. UnderGoin

10. Sınıf Matematik Yapamadığım 2 soru var

arkadaşlar 1 tane daha test var iterseniz atim çözün işiniz yoksa
  2. UnderGoin

ban ss alıp atmayı çalıştım çozemedi
  3. UnderGoin

Aga sordumda çozemedi
  4. UnderGoin

bu okulu bilmiyorum yeni geldim nakille ama matematik sözlü yüksek giricek bu sorduğum sorular sozlü sorusuydu diğerleride yüksek girer herhalde
  5. UnderGoin

1.dönem notları nasıl sizce kalırmıyım bence kalmam
  6. UnderGoin

konuya cevap gelmeyince salladım 1 tane tuturmuşum
  7. UnderGoin

arkadaşlar lütfen bilgisi olan bi kişisoylesin önemli cünkü
  8. UnderGoin

Gıcık müdür yarın okula çağırıyor

aga yok yazıyo bizim okul ama ben gitmicem gitme boşver 2 saat ayakyta boş boş beklicen yarın 10 kasım bide 1731181215 aga bizimkiler yazıyo
  9. UnderGoin

2 Senelik Üniversitesite Mantıklı mı ?

Selamlar şuan 10. Sınıfım sivil havacılık kabin hizmetleri okumak istiyordum üniversitede 2 Senelik bölüm mantıklımı
  10. UnderGoin

Meslekten anadoluya geçmeyi düşünüyorum

hangi anadoluya geçmek istiyorsun 1729189751 rica ederim
  11. UnderGoin

kanki bana sorucak olursan şahsen 9ç sınıf isen daha herkes tam kaynaşmamışdır geç korkma ben şuan dışlanıyomuyum dışlanmıyorum ama canım sıkılıyo okulda onada alışırım diye düşünüyorum 2 3 haftaya 1729189612 cuma günleri acıklanıyor eğer bi kaynak felan olmassa cıkar saat 00:00 dan sonra...
  12. UnderGoin

Nakil Aldırmalı mıyım?

güncelleme : Arkadaşlar farklı bi anadoluya aldırdım nakil şu anlık her şey iyi gidiyor
  13. UnderGoin

https://forum.donanimarsivi.com/konu/nakil-aldirmali-miyim.1001902/ konuyu okursan eğer her şey anlaşılmış benim tavsiyem değiştir bende meslekten anadoluya geçtim bu hafa
  14. UnderGoin

Orhangazi Anadolu Lisesi (Maltepe) Nasıl Okuldur

soru başlıkta bu okula nakilimi aldırdım ortyamı felan nasılkdır 5 7 sene once silah u*uşturucu bıçak felan cıkıyomuş aramalarda ama değişmiş diye duydum bi bilgisiolan varmı
  15. UnderGoin

10.Sınıf Nakil hakkında

olm acık her hafta belli oluyo onaylanıp onaylanmaddığı bu aydan sonrada ayda 1 kere acıklanacak 1728390919 https://www.turkiye.gov.tr/meb-ogrenci-nakil-islemi
  16. UnderGoin

Lise nakilim onaylandı mı

yokmu bilgisi olan
  17. UnderGoin

Lise nakilim onaylandı mı

beyler konuyu batlattım ama dün baktığımda nakil e okulda gözüküyodu bugun bi girdim silinmiş
  18. UnderGoin

Hangi Liseye Gitmelim

arkadaşlar obp 80 ile 90 arası bir şey tam hatırlamıyorum istanbul anadolu yakası sahil kısmı kontenjan olan okulları tavsiye ettiklerinizi soyleyebilirmisiniz
  19. UnderGoin

Nakil Aldırmalı mıyım?

GELİŞME Sbah 1.cı sıradaydım şimdi 2. sıradayım
  20. UnderGoin

Nakil Nasıl İşler Lise

yanı lgs de %2 lik dilimi alan bir okul var burda hiç kimsede gitmiyor tanıdığım ben denesem şansımı lgs den 320 aldım girebilirmiyim mesela kontenjan varsa 1727531722 burda ne demk istriyor anlamadım 1727532971 peki kaç günde açıklanır sonuç
Top Bottom