Neler Yeni

Meslekten anadoluya geçmeyi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan
kanki bana sorucak olursan şahsen 9ç sınıf isen daha herkes tam kaynaşmamışdır geç korkma ben şuan dışlanıyomuyum dışlanmıyorum ama canım sıkılıyo okulda onada alışırım diye düşünüyorum 2 3 haftaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

cuma günleri acıklanıyor eğer bi kaynak felan olmassa cıkar saat 00:00 dan sonra kontrol et
Tamam teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan
Kardeşim 2 senelik okumayı düşünüyorsan sakın geçme bak Anadolu boş meslek öğren lütfen benim gibi yapma 4 yillik okuyacaksan geç ama 4 yıllık ne okuyacaksın ona göre cidden hukuk doktor ne bilim güzel bişey okumak istiyorsan geç ama öyle okumak için sakina sakın meslek lisesinde meslek öğren derim lideyi değiştir yada bazı meslek liseleri gerçekten olgun oluyor hocalarıyla flan küçük caplida olsa proje yapıyorlar Anadolu'da okumak için okuma pişman olursun
Çok kararsızım ama dediğim gibi ortam leş

hangi anadoluya geçmek istiyorsun

rica ederim
İzmirde sıdıka rodop diye bir lise var orası

Çok kararsızım ama dediğim gibi ortam leş

İzmirde sıdıka rodop diye bir lise var orası
Bide şuanki okuluma giderken 8km yol gidiyom her gün bu okul evimin balkonundan gözüküyo

hangi anadoluya geçmek istiyorsun

rica ederim
Knk sen işte biri erkeklik için bıçaklanmış diyon ya bizimde öyle olaylar oluyo ondan zaten ben okulumu sevmiyom yani aman aman değilde ortam leş okulun ilk 2. Haftası önümde h@p içtiler kelebekle sınıfta şakasına kendilerine saplıyolarmış gibi yaptılar bende içimden hep benim yerim burası değil diyom

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom