Arama sonuçları: *

• Users: Violynn
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Violynn

Tyt Türkçe için taktikler verir misiniz?

uzun bir paragraf verip hangisi yanlıştır-bahsedilmemiştir diye soruyorsa sorudan önce şıkları oku, şıklardaki anahtar kelimelerin altını çiz ve paragrafı öyle oku
  2. Violynn

yks için son tekrar önerilerim

ea yım
  3. Violynn

fen konularını hallettim onlara tekrar dönemem o kadar zamanım kalmadı çünkü ama teşekkür ederim
  4. Violynn

arkadaşlar merhaba, haftasonu yks sınavı olduğu için bu konuyu açmak istedim. sınava ben de gireceğim, güzel son tekrarları sizinle paylaşmak istedim. sizin de paylaşmak istediğiniz varsa bırakabilirsiniz. https://www.youtube.com/playlist?list=PLN0jY9BplJh071BEK2SNnz2xQNiZ_BlJS bunları...
  5. Violynn

Ne yapacağıma karar veremiyorum

evet orda yok sanırsam, izmirde okuyorsanız yaşar üniversitesinde ybs var ve her sene sıralaması neredeyse 2 katına çıkıyor geçen sene 9k ile aldı bu sene 5k civarına düşeceğini düşünüyorum, ankarada gazi üniversitesindeki ybs baya kaliteli.
  6. Violynn

Ne yapacağıma karar veremiyorum

yönetim bilişim sistemleri bölümü yaklaşık 3 yıl önce açıldı o bölüme bakmanızı tavsiye ederim ben de eayım 12. sınıfım şu an, ybs-işletme-iktisat-ekonomi-uluslararası ilişkiler bölümlerinden birini istiyorum
Top Bottom