Neler Yeni

Ne yapacağıma karar veremiyorum

Kenndy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe demirtaş
Merhabalar ben efe şuan 11.sınıfım EA dayım lakin ne istediğimi bilmiyorum bir yanım işletme yada iktisat öbür yanım hepsinden alakasız olarak Bilgisayar Mühendisliği istiyor sizce ne yapmalıyım TM den devam edip iibf mi yoksa Sayısala geçip Bilgisayar Müh mü okumak mantıklı bana bu konuda görüşlerinizi bildiriseniz sevinirim.

Not: Tabii ki burada yazılanlar ile birini seçip devam etmeyeceğim sadece bu konuda görüşlerinizi sebepleri ile belirtirseniz sevinirim iyi forumlar.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
yönetim bilişim sistemleri bölümü yaklaşık 3 yıl önce açıldı o bölüme bakmanızı tavsiye ederim ben de eayım 12. sınıfım şu an, ybs-işletme-iktisat-ekonomi-uluslararası ilişkiler bölümlerinden birini istiyorum

Kenndy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Efe demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yönetim bilişim sistemleri bölümü yaklaşık 3 yıl önce açıldı o bölüme bakmanızı tavsiye ederim ben de eayım 12. sınıfım şu an, ybs-işletme-iktisat-ekonomi-uluslararası ilişkiler bölümlerinden birini istiyorum
Hocam ybs yi de düşünüyordum ama üniversite olarak odtü yazmak istiyorum sanırsam bu bölüm orada yok

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Hocam ybs yi de düşünüyordum ama üniversite olarak odtü yazmak istiyorum sanırsam bu bölüm orada yok
evet orda yok sanırsam, izmirde okuyorsanız yaşar üniversitesinde ybs var ve her sene sıralaması neredeyse 2 katına çıkıyor geçen sene 9k ile aldı bu sene 5k civarına düşeceğini düşünüyorum, ankarada gazi üniversitesindeki ybs baya kaliteli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom