Arama sonuçları: *

• Users: apeir0n
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. apeir0n

Sınıfta mı kalıcam :(

dostum o suan sadece 9. sınıflar için geçerli diğer kademelerde eski sistem devam ediyor.
  2. apeir0n

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

nasıl bir dönemdeyiz cidden garip ya xd
  3. apeir0n

dostum sen ne anlatıyorsun ya
  4. apeir0n

Liseler çok kötüydü ya millet 8 9 zayıfla 50 ort yapıp geçiyordu.
  5. apeir0n

çok takma. Arkadaşın yaşı biraz küçük galiba yaşına ver.
  6. apeir0n

umarım. Ama bir yerden başlamak lazım doğru kararlar ile başlandığını düşünüyorum.
  7. apeir0n

İnanılmaz mantıklı bir karar umarım liselere de gelir.
  8. apeir0n

Okul ile birkaç sorum olacaktı

açığa geçmek zor zorlaştırıldı yüksek ihtimalle geçemezsin. Devamsızlık affı olmayacağını daha önceden söylemişti. Sınıfta kalma muhabbeti de bu seneki 9. sınıflardan itibaren uygulanmaya başlıyor.
  9. apeir0n

Matematik bölümü yazılır mı?

Dostum illa matematik öğretmenliği okumak zorunda değilsin sistem değişmedi ise matematik bölümünü okuyup üstüne formasyon alırsan öğretmenlik yapabiliyorsun haberin olsun. "Matematik öğretmeni olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Matematik Öğretmenliği bölümünden lisans derecesi...
  10. apeir0n

Sınıf öğretmenliği mi, Türkçe öğretmenliği mi, PDR mi?

rica ederim dostum umarım istediğin gibi olur
  11. apeir0n

psikolojik danışmanlık ve rehberlik. Kısacası okullardaki rehberlik servisi
  12. apeir0n

İllerin cogunun ilçeleri, istanbulun tamamı gibi birçok yer zorunlu hizmet kapsamındadır
  13. apeir0n

İsmi şark görevi değil öncelikle zorunlu hizmet görevi. Doğu da vs. yapmak gibi bir zoreunluluğun yok ben düzcenin ilçesınde yapıyorum. Yüksek ihtimalle artvinin her yeri zorunlu hizmet kapsamındadır kafan rahat olsun.
  14. apeir0n

https://personel.meb.gov.tr/www/2023-mart-sozlesmeli-ogretmenlik-atama-sonuclari-ve-taban-puanlar/icerik/1414 2023 öğretmenlik atama sonuçları bunlar. Şahsi fikrim aralarında atanması en kolay bölüm sınıf öğretmenliği. Sınıf öğretmenliği bitecek bir bölüm değil. Kişisel olarak size uyuyorsa en...
  15. apeir0n

Matematik ortalamam 42, Teşekkür belgesi alırmıyım?

kötü falan değil kardeşim benim de ilkokul ve ortaokulda notlarım berbattı çünkü deli gibi metin2 oynuyorduk. ilkokul ve ortaokulda bir tane takdir almışlığım yok fakat lisede full takdir aldım. Ardından gazi üniversitesini kazanıp atandım şuan öğretmenim. İlkokul ve ortaokulda costuran...
  16. apeir0n

Okulun Aidat Adı Altında Para Toplaması Yasal mı?

Deneme sınavları için normal fakat diğerleri normal değil.
  17. apeir0n

Açık lise + Dershane mi mantıklı yoksa özel okul mu.

Okulun iyi bir okul değilse (ders ortamı, ders işleyiş sıklığı, öğretmen kalitesi, sınıf ortamı vs.) kesinlikle açığa geçmeni tavsiye ederim.
Top Bottom