Neler Yeni

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Eğitim kalitesini artırsalar bu da iyi bir şey aslında ama eğitim sistemi kötü ve bunu düzeltmek için ilkokuldan başlamaları gerekiyor
umarım. Ama bir yerden başlamak lazım doğru kararlar ile başlandığını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
Edebiyatçı ile takışıp hele bir de dersin iyi değilse eyvah o zaman hocam :D
Ben gariban sayısalcı 8.Sınıf Türkçeden 65 Aldım Türkçeci çok zor soruyo test yapıcam dedi gitti klasik yaptı iyice gıcığım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profilde Atatürk ile 6 Ok var ama adam Türkçe ortalama sınırının 70 olmasına laf ediyor :peepo2:
Orta okulların sınıfta kalması mantıksız yani 🤔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profilde Atatürk ile 6 Ok var ama adam Türkçe ortalama sınırının 70 olmasına laf ediyor :peepo2:
O dediğin Tarih dersi diye biliyorum sanki 😘

The Semih

80+ Gold
Eğitimin toparlanması gerekiyordu gerekli adımları atıyorlar, İlköğretim ve Örtaöğretim özellikle çok kötü bir nesil çıkardı piyasaya. Bide Aile eğitimini düzeltirlerse gelecek nesili toparlar.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Eğitimin toparlanması gerekiyordu gerekli adımları atıyorlar, İlköğretim ve Örtaöğretim özellikle çok kötü bir nesil çıkardı piyasaya. Bide Aile eğitimini düzeltirlerse gelecek nesili toparlar.
Liseler çok kötüydü ya millet 8 9 zayıfla 50 ort yapıp geçiyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
Liseler çok kötüydü ya millet 8 9 zayıfla 50 ort yapıp geçiyordu.
Sen 9 lara bak hele 3-4 kalsan sınıf tekrarı hadi diyelim çok mükemmel sayısalcısın Edebiyat 50 ise yine kaldın bu sadece 9lara özel 10,11.12 yok düşünüyorum biz 9lar Orman Çocuğumuyuz ne istiyor bu MEB

Top Bottom