Aman hocamİnanılmaz mantıklı bir karar umarım liselere de gelir.
Eğitim kalitesini artırsalar bu da iyi bir şey aslında ama eğitim sistemi kötü ve bunu düzeltmek için ilkokuldan başlamaları gerekiyorokula gitmek istemeyenler napıcak açığa geçmek kapandı geçme zorlaştırıldı vs
Edebiyatçı ile takışıp hele bir de dersin iyi değilse eyvah o zaman hocamAman hocam
umarım. Ama bir yerden başlamak lazım doğru kararlar ile başlandığını düşünüyorum.Eğitim kalitesini artırsalar bu da iyi bir şey aslında ama eğitim sistemi kötü ve bunu düzeltmek için ilkokuldan başlamaları gerekiyor
Ben gariban sayısalcı 8.Sınıf Türkçeden 65 Aldım Türkçeci çok zor soruyo test yapıcam dedi gitti klasik yaptı iyice gıcığımEdebiyatçı ile takışıp hele bir de dersin iyi değilse eyvah o zaman hocam
Orta okulların sınıfta kalması mantıksız yaniProfilde Atatürk ile 6 Ok var ama adam Türkçe ortalama sınırının 70 olmasına laf ediyor
O dediğin Tarih dersi diye biliyorum sankiProfilde Atatürk ile 6 Ok var ama adam Türkçe ortalama sınırının 70 olmasına laf ediyor
Bana inkilap dersi vermeye kalkmaO dediğin Tarih dersi diye biliyorum sanki
çok takma. Arkadaşın yaşı biraz küçük galiba yaşına ver.Bana inkilap dersi vermeye kalkma
Liseler çok kötüydü ya millet 8 9 zayıfla 50 ort yapıp geçiyordu.Eğitimin toparlanması gerekiyordu gerekli adımları atıyorlar, İlköğretim ve Örtaöğretim özellikle çok kötü bir nesil çıkardı piyasaya. Bide Aile eğitimini düzeltirlerse gelecek nesili toparlar.
Sen 9 lara bak hele 3-4 kalsan sınıf tekrarı hadi diyelim çok mükemmel sayısalcısın Edebiyat 50 ise yine kaldın bu sadece 9lara özel 10,11.12 yok düşünüyorum biz 9lar Orman Çocuğumuyuz ne istiyor bu MEBLiseler çok kötüydü ya millet 8 9 zayıfla 50 ort yapıp geçiyordu.