Neler Yeni

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Ağırlıklı olarak herkes desteklemiş bu bile sevindirici. Bence +65 daha iyi olurdu ama çok ideal karar olmuş.
Birde lisede sayısal okuyanlara şu edebiyatı vs kaldırsalar süper olacak. Ben sayısalken edebiyat coğrafya vs hepsini görüyordum düzeldi mi yoksa hala aynı mı ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,418
İsim
Bilal Tepe
Ağırlıklı olarak herkes desteklemiş bu bile sevindirici. Bence +65 daha iyi olurdu ama çok ideal karar olmuş.
Birde lisede sayısal okuyanlara şu edebiyatı vs kaldırsalar süper olacak. Ben sayısalken edebiyat coğrafya vs hepsini görüyordum düzeldi mi yoksa hala aynı mı ?
Hala aynı lakin edebiyat Atatürk inkililabi görülüyor cografta tarih yok

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Hala aynı lakin edebiyat Atatürk inkililabi görülüyor cografta tarih yok
Bizde cografyada vardı, işin komik tarafı TM lerle beraber ortak sınav yaptıklarıda oluyordu. Boş boş iş. Ben ağırlıklı biyoloji kimya fizik görmem gerekirken özellikle fizik ve kimya. Organik kimya yetişmiyordu zaten ama gidip coğrafta tarih edebiyat görüyorduk slak slak :D

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Alperen Çelebi
Türkçe ortalamasının 70 olması?? Buna üzülüyorsanız yazık gerçekten ben de çok zor sinavlara girdim ama 70 tam ideal

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
ismail
Türkçe ortalamasının 70 olması?? Buna üzülüyorsanız yazık gerçekten ben de çok zor sinavlara girdim ama 70 tam ideal
Arttırıyorum ve en az 85 olmalıydı diyorum.Ülkeye mülteci akını olmuşken minimum 85 olmalı.85-100 arası Türkçe puanı alamayan da gitsin utansın köşede.70 puan olmasına üzülen çocukları görüyorum.70 puan altı bir ortalamaya sahipseniz kendi anadilinizden bu denli düşük bir not aldığınızdan dolayı utanmalısınız.

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Alperen Çelebi
Arttırıyorum ve en az 85 olmalıydı diyorum.Ülkeye mülteci akını olmuşken minimum 85 olmalı.85-100 arası Türkçe puanı alamayan da gitsin utansın köşede.70 puan olmasına üzülen çocukları görüyorum.70 puan altı bir ortalamaya sahipseniz kendi anadilinizden bu denli düşük bir not aldığınızdan dolayı utanmalısınız.
Kesinlikle 70 olmasına çok üzülüyor ve onlara çok üzülüyorum. Bu çocuklar 70 bile alamaz ama neyse :) durum o kadar vahim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Lise son sınıfım. Bir sene daha oku deseler okuyamazdım muhtemelen. Bunlar öğrenci değil amele yetiştiriyor.
Tabii öğrencinin yüzüne bakmayan beyaz yakalı öğretmenler olmak kolay. İki karar alıyor tüm ülkedeki öğretmenleri/öğrencileri etkiliyor. Kendisi öğrencinin yüzüne bakıyor mu? Hayır. Bu tarz üst makamdaki adamlar bacak bacak üstüne atıp çaylarını alıp geleceğimizi şekillendiriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,801
Üyeler
166,835
Son üye
Ercümentciddençözer
Top Bottom