Neler Yeni

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kerim Efe Aygüner
Bı zahmet geçmesin hacı ne diyon sen küçüksün diye fazla bir şey demek istemiyorum sana bizim dershanede adam liseden mezun olmuş Türkçe'den 5 net yapamıyor Matta 5 tane işaretlemiş kendini Allah sanıyor bunlar nasıl mezun?
Sana ne battı onu merak ediyorum yan sınıfta uyuşturucu kullandığı iddia edilen 2 kişi var (11 kişi söylüyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı zahmet geçmesin hacı ne diyon sen küçüksün diye fazla bir şey demek istemiyorum sana bizim dershanede adam liseden mezun olmuş Türkçe'den 5 net yapamıyor Matta 5 tane işaretlemiş kendini Allah sanıyor bunlar nasıl mezun?
Veya her tenefüs Tuvallete sigara içen 12 ler bunları gören 9 ları tahtid ediyorlar bide seni döverim falan

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Yusuf Tekin sicili kirli birisi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bence mantıklı olmuş , lakin gıcık bir hoca düşük puan alan çocuğun sözlüsüne düşük verse kalma ihtimali bile olabilir , o yüzden ortaokula gidecek arkadaşlar okulu ve okutacağı öğretmeni iyice değerlendirsin.

ConquerorXIV

80+ Gold
Okullar dingonun ahırına dönmüştü, tiktokçu mu yetişiyor öğrenci mi belli değildi, orta okullarda bu uygulama ne kadar gerekliydi bilmem ama liselerde gereyliydi iyi oldu. (50 olabilirdi)
lisede türk dili ve edebiyatı zaten 50 ve üstü zorunluğu yok muydu ?
yani benim zamanımda öyleydi ben kalanları biliyorum hatta bizim endüstri meslek idi meslek dersleri de geçme zorunluluğu vardı
eğitim zaten berbattı daha da berbatlaşmış

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
lisede türk dili ve edebiyatı zaten 50 ve üstü zorunluğu yok muydu ?
yani benim zamanımda öyleydi ben kalanları biliyorum hatta bizim endüstri meslek idi meslek dersleri de geçme zorunluluğu vardı
eğitim zaten berbattı daha da berbatlaşmış
Evet lisede hala devam ediyor şükür. Yalnız ben samimiyetlerine inanmıyorum hocalar geciriyodur genelde bu serserileri. Ortaokul için 50 olabilirdi dedim.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Sana ne battı onu merak ediyorum yan sınıfta uyuşturucu kullandığı iddia edilen 2 kişi var (11 kişi söylüyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya her tenefüs Tuvallete sigara içen 12 ler bunları gören 9 ları tahtid ediyorlar bide seni döverim falan
Bana bir şey battığı yok ülkenin geleceği bu ve bu konuya yorum yaptıysan bendr senin yorumun hakkında yorum yapabilirim boş konuşma saygını koru söylediğin şeyler var bunlara çözüm için ilk adımlar da böyle yapılmalı

The Semih

80+ Gold
İnsaflı bile davranmışlar alıştıra alıştıra toparlayacaklar eğitim sistemini, herkes farkında ülkede eğitimin süründüğünü. Rahatları bozulan ötmeye başlar.

Japonya ve Çin gibi ülkelerde kendi dil dersleri çok ağır işleniyor, Türkiyede kendi dilimizden 50 alamayan bir zahmet mezun olmasın.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,985
İsim
göksel yurtcan
3 sene ile yırttık 8.sınıfa kadarmış

José Mourinho

80+ Silver
Olması gereken bir karar. Bu eğitim bakanı bir nebzede olsa güzel kararlar alıyor. Arada yanlış kararlar aldı ama onlarda çok ağır kararlar değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom