🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

Bı zahmet geçmesin hacı ne diyon sen küçüksün diye fazla bir şey demek istemiyorum sana bizim dershanede adam liseden mezun olmuş Türkçe'den 5 net yapamıyor Matta 5 tane işaretlemiş kendini Allah sanıyor bunlar nasıl mezun?
Sana ne battı onu merak ediyorum yan sınıfta uyuşturucu kullandığı iddia edilen 2 kişi var (11 kişi söylüyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bı zahmet geçmesin hacı ne diyon sen küçüksün diye fazla bir şey demek istemiyorum sana bizim dershanede adam liseden mezun olmuş Türkçe'den 5 net yapamıyor Matta 5 tane işaretlemiş kendini Allah sanıyor bunlar nasıl mezun?
Veya her tenefüs Tuvallete sigara içen 12 ler bunları gören 9 ları tahtid ediyorlar bide seni döverim falan

Okullar dingonun ahırına dönmüştü, tiktokçu mu yetişiyor öğrenci mi belli değildi, orta okullarda bu uygulama ne kadar gerekliydi bilmem ama liselerde gereyliydi iyi oldu. (50 olabilirdi)
lisede türk dili ve edebiyatı zaten 50 ve üstü zorunluğu yok muydu ?
yani benim zamanımda öyleydi ben kalanları biliyorum hatta bizim endüstri meslek idi meslek dersleri de geçme zorunluluğu vardı
eğitim zaten berbattı daha da berbatlaşmış

lisede türk dili ve edebiyatı zaten 50 ve üstü zorunluğu yok muydu ?
yani benim zamanımda öyleydi ben kalanları biliyorum hatta bizim endüstri meslek idi meslek dersleri de geçme zorunluluğu vardı
eğitim zaten berbattı daha da berbatlaşmış
Evet lisede hala devam ediyor şükür. Yalnız ben samimiyetlerine inanmıyorum hocalar geciriyodur genelde bu serserileri. Ortaokul için 50 olabilirdi dedim.

Sana ne battı onu merak ediyorum yan sınıfta uyuşturucu kullandığı iddia edilen 2 kişi var (11 kişi söylüyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya her tenefüs Tuvallete sigara içen 12 ler bunları gören 9 ları tahtid ediyorlar bide seni döverim falan
Bana bir şey battığı yok ülkenin geleceği bu ve bu konuya yorum yaptıysan bendr senin yorumun hakkında yorum yapabilirim boş konuşma saygını koru söylediğin şeyler var bunlara çözüm için ilk adımlar da böyle yapılmalı

İnsaflı bile davranmışlar alıştıra alıştıra toparlayacaklar eğitim sistemini, herkes farkında ülkede eğitimin süründüğünü. Rahatları bozulan ötmeye başlar.

Japonya ve Çin gibi ülkelerde kendi dil dersleri çok ağır işleniyor, Türkiyede kendi dilimizden 50 alamayan bir zahmet mezun olmasın.

3 sene ile yırttık 8.sınıfa kadarmış

Olması gereken bir karar. Bu eğitim bakanı bir nebzede olsa güzel kararlar alıyor. Arada yanlış kararlar aldı ama onlarda çok ağır kararlar değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri