Neler Yeni

🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Sen 9 lara bak hele 3-4 kalsan sınıf tekrarı hadi diyelim çok mükemmel sayısalcısın Edebiyat 50 ise yine kaldın bu sadece 9lara özel 10,11.12 yok düşünüyorum biz 9lar Orman Çocuğumuyuz ne istiyor bu MEB
dostum sen ne anlatıyorsun ya

Leaden_Viever

80+ Bronze
Eğitimin toparlanması gerekiyordu gerekli adımları atıyorlar, İlköğretim ve Örtaöğretim özellikle çok kötü bir nesil çıkardı piyasaya. Bide Aile eğitimini düzeltirlerse gelecek nesili toparlar.
Yani siz karma eğitimin kalkmasına da mı destekliyorsunuz
Dün edebiyat hocası bize açık uçlu yazılıya hazırlık sınavı yaptı soruların hepsi bilgiye dayalı bilgin yoksa işin bitti eğitim demek ezberlemek mi yoksa öğrenmek mi

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
bitirdim zaten saçma bir sınavdı boşuna onlara çalışmışım neredeyse hiç Fiilimsi falan yok önceden 3-5 tane çıkardı şimdi full paragraf
fillimsiler falan çok kafaya takılmaz ya zaten türkçe bölümü full paragraf okudunu anlama çıkıyo onun dışı 3-4 tane konulu çıkıyo.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Kimse kalmıyor zaten. En son ne zaman birinin sınıfta kaldığını gördünüz?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
harbi yakında ilk okullar çarpma bilmezse onlarada sınıf tekrarı yaparlar
Bı zahmet geçmesin hacı ne diyon sen küçüksün diye fazla bir şey demek istemiyorum sana bizim dershanede adam liseden mezun olmuş Türkçe'den 5 net yapamıyor Matta 5 tane işaretlemiş kendini Allah sanıyor bunlar nasıl mezun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom