Captainenes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 175
Ortaokulda sınıfta kalmamı varmışSadece orta okul.
Ortaokulda sınıfta kalmamı varmışSadece orta okul.
dostum sen ne anlatıyorsun yaSen 9 lara bak hele 3-4 kalsan sınıf tekrarı hadi diyelim çok mükemmel sayısalcısın Edebiyat 50 ise yine kaldın bu sadece 9lara özel 10,11.12 yok düşünüyorum biz 9lar Orman Çocuğumuyuz ne istiyor bu MEB
harbi yakında ilk okullar çarpma bilmezse onlarada sınıf tekrarı yaparlarOrtaokulda sınıfta kalmamı varmış
Fillimsiler ve noktalamayı yapamicaksan lgs yi düşünme zaten.8.Sınıf Türkçesi zor Fiilimsiler noktalama bir sürü şey var beni Matematikten daha çok zorladı
Yani siz karma eğitimin kalkmasına da mı destekliyorsunuzEğitimin toparlanması gerekiyordu gerekli adımları atıyorlar, İlköğretim ve Örtaöğretim özellikle çok kötü bir nesil çıkardı piyasaya. Bide Aile eğitimini düzeltirlerse gelecek nesili toparlar.
nasıl bir dönemdeyiz cidden garip ya xdFillimsiler ve noktalamayı yapamicaksan lgs yi düşünme zaten.
bitirdim zaten saçma bir sınavdı boşuna onlara çalışmışım neredeyse hiç Fiilimsi falan yok önceden 3-5 tane çıkardı şimdi full paragrafFillimsiler ve noktalamayı yapamicaksan lgs yi düşünme zaten.
Kanka zaten eğitim sistemi karmaYani siz karma eğitimi de mi destekliyorsunuz
Pardon hocam yanlış yazdımKanka zaten eğitim sistemi karma
fillimsiler falan çok kafaya takılmaz ya zaten türkçe bölümü full paragraf okudunu anlama çıkıyo onun dışı 3-4 tane konulu çıkıyo.bitirdim zaten saçma bir sınavdı boşuna onlara çalışmışım neredeyse hiç Fiilimsi falan yok önceden 3-5 tane çıkardı şimdi full paragraf
Sözlüler ile şişiriliyor genellikleKimse kalmıyor zaten. En son ne zaman birinin sınıfta kaldığını gördünüz?
Bı zahmet geçmesin hacı ne diyon sen küçüksün diye fazla bir şey demek istemiyorum sana bizim dershanede adam liseden mezun olmuş Türkçe'den 5 net yapamıyor Matta 5 tane işaretlemiş kendini Allah sanıyor bunlar nasıl mezun?harbi yakında ilk okullar çarpma bilmezse onlarada sınıf tekrarı yaparlar