🚨Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin...

Ağırlıklı olarak herkes desteklemiş bu bile sevindirici. Bence +65 daha iyi olurdu ama çok ideal karar olmuş.
Birde lisede sayısal okuyanlara şu edebiyatı vs kaldırsalar süper olacak. Ben sayısalken edebiyat coğrafya vs hepsini görüyordum düzeldi mi yoksa hala aynı mı ?

Ağırlıklı olarak herkes desteklemiş bu bile sevindirici. Bence +65 daha iyi olurdu ama çok ideal karar olmuş.
Birde lisede sayısal okuyanlara şu edebiyatı vs kaldırsalar süper olacak. Ben sayısalken edebiyat coğrafya vs hepsini görüyordum düzeldi mi yoksa hala aynı mı ?
Hala aynı lakin edebiyat Atatürk inkililabi görülüyor cografta tarih yok

Hala aynı lakin edebiyat Atatürk inkililabi görülüyor cografta tarih yok
Bizde cografyada vardı, işin komik tarafı TM lerle beraber ortak sınav yaptıklarıda oluyordu. Boş boş iş. Ben ağırlıklı biyoloji kimya fizik görmem gerekirken özellikle fizik ve kimya. Organik kimya yetişmiyordu zaten ama gidip coğrafta tarih edebiyat görüyorduk slak slak :D

Türkçe ortalamasının 70 olması?? Buna üzülüyorsanız yazık gerçekten ben de çok zor sinavlara girdim ama 70 tam ideal

Türkçe ortalamasının 70 olması?? Buna üzülüyorsanız yazık gerçekten ben de çok zor sinavlara girdim ama 70 tam ideal
Arttırıyorum ve en az 85 olmalıydı diyorum.Ülkeye mülteci akını olmuşken minimum 85 olmalı.85-100 arası Türkçe puanı alamayan da gitsin utansın köşede.70 puan olmasına üzülen çocukları görüyorum.70 puan altı bir ortalamaya sahipseniz kendi anadilinizden bu denli düşük bir not aldığınızdan dolayı utanmalısınız.

Arttırıyorum ve en az 85 olmalıydı diyorum.Ülkeye mülteci akını olmuşken minimum 85 olmalı.85-100 arası Türkçe puanı alamayan da gitsin utansın köşede.70 puan olmasına üzülen çocukları görüyorum.70 puan altı bir ortalamaya sahipseniz kendi anadilinizden bu denli düşük bir not aldığınızdan dolayı utanmalısınız.
Kesinlikle 70 olmasına çok üzülüyor ve onlara çok üzülüyorum. Bu çocuklar 70 bile alamaz ama neyse :) durum o kadar vahim

Lise son sınıfım. Bir sene daha oku deseler okuyamazdım muhtemelen. Bunlar öğrenci değil amele yetiştiriyor.
Tabii öğrencinin yüzüne bakmayan beyaz yakalı öğretmenler olmak kolay. İki karar alıyor tüm ülkedeki öğretmenleri/öğrencileri etkiliyor. Kendisi öğrencinin yüzüne bakıyor mu? Hayır. Bu tarz üst makamdaki adamlar bacak bacak üstüne atıp çaylarını alıp geleceğimizi şekillendiriyorlar.

Geri