Neler Yeni

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
Şimdi bir şey yazardım da şuursuzun birisi şikayet eder falan bir de savcılıkla uğraşırız neyse.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
Ama bizlerde sorumluluklarımızı bilmezsek daha beter duruma.gelir ve en kötüsü baştakilerin Dinlerinin Dahi Dünya Genelinde Sarsılmış ve iftiralanmış olması ben hayatımı askeriyeye atadım elimden geleni yapacağım ama mevlana bir başına dönse ne olacak
öyle hocam topluca bi aydınlanma yaşasak keşke... Siz yine yolunuzdan sapmayın, bazen bende bu halk için bi şey yapılmaz diyorum ancak halk için değil ülkem için yaptığım aklıma geliyor. Biz görevimizi yapalımda bi gün pişmanlığıyla uyumayalım denemedik demeyiz en azından. İyi geceler

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Cahit Emin

- Fahrettin KOCA (Sağlık Bakanı)​

Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir tartışmaya girmesi ise deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu, ipler gerildi ve Bakan Koca eşyalarını toplayıp ayrıldı.​

- Yusuf TEKİN (Milli Eğitim Bakanı)​

BİLGİLENDİRME VİDEOSU

Alıntıyı görüntüle
sonundaaaaaaaaaaaaa

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Arda doğan
öyle hocam topluca bi aydınlanma yaşasak keşke... Siz yine yolunuzdan sapmayın, bazen bende bu halk için bi şey yapılmaz diyorum ancak halk için değil ülkem için yaptığım aklıma geliyor. Biz görevimizi yapalımda bi gün pişmanlığıyla uyumayalım denemedik demeyiz en azından. İyi geceler
Evet Aklımda Zaten Vatan İçin Atalarımın Karşısına Düzgün Bir Sıfat İle Çıkabilmek Ve Ben Çabaladım Diyebilmek İçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom