Realhas the Great
80+ Gold
Tarikat çıkışlı şeriatçı eğitim bakanı getirip okulları medrese yapacağız elhamdülillah
Şuan ülkenin vaziyetine bakınca zafer partisine bile şüphe ile.yanaşıyorumHak Birliği Hareketini destekleyin.
Hak Birliği Hareketi doğru yolda. Ümit ise yeni Dünya düzeni hizmetkârı. Delilleri mevcut zaten. Erkan Trükten'i takip ederseniz doğru kişi olduğunu göreceksiniz. Twitter'dan takip edebilirsiniz ve üye de olabilirsiniz google formlardan doldurup üyelik başvurusunu. Partileşecek İnşaALLAH.Şuan ülkenin vaziyetine bakınca zafer partisine bile şüphe ile.yanaşıyorum
Bu adam siyonizme hizmet edip toplumu ayrıştırmaya çalışıyor öyle olmasaydı lgbt li bireylerden özür dilerdi efi hocaya inanmayın provakatörHak Birliği Hareketi doğru yolda. Ümit ise yeni Dünya düzeni hizmetkârı. Delilleri mevcut zaten. Erkan Trükten'i takip ederseniz doğru kişi olduğunu göreceksiniz. Twitter'dan takip edebilirsiniz ve üye de olabilirsiniz google formlardan doldurup üyelik başvurusunu. Partileşecek İnşaALLAH.
Aslında bizler bir araya gelip'de Türklüğün Özünü Anlatan Bir Karükatür Çizgi Filmi Yaparak Tarihimizi Yayabilir Bizden Daha Genç Olan Neslin Soyuna Daha Hakik.Bireyler Olarak Yetişmesini Sağlayabiliriz Bizler Çoğu Şeyi Bu Şekilde Bile Yapabiliriz Hidra Ve Norm Ender bestelerinde bile milleti bilinçlendirme ve devleti değil mevcut hükümeti eleştirme girişiminde bulundu bizlerde ellerimizden geldiğince çabalamalıyız aslıyla zafer partisine sonuna kadar destek olarak tarihi Ve Din'i Doğru bir şekilde yayacak olan kültür merkezleri kurulum projesi bile oluşturabilirizHak Birliği Hareketi doğru yolda. Ümit ise yeni Dünya düzeni hizmetkârı. Delilleri mevcut zaten. Erkan Trükten'i takip ederseniz doğru kişi olduğunu göreceksiniz. Twitter'dan takip edebilirsiniz ve üye de olabilirsiniz google formlardan doldurup üyelik başvurusunu. Partileşecek İnşaALLAH.
Evet, sadece Ziya Selçuk iyiydiAma şuda var geçen askerdeki kuzenin yanına gittim albay geliyor bunlar ellerinde telefon kafada şapka yok selam yok öylece albay gitti askeriyedeki düzeni bile dağıtmaya çalışıyorlar bu sebepten ötürü askeriye'de seçtim hayatı subaylık sınavlarına gireceğim kara harp okulları kapandı TSK Erimeye Başladı Çünki Disiplin kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ziya selçük iyiydi
Banka diye okudum hisseyi geri çekecektim az kaldiydi- Fahrettin KOCA (Sağlık Bakanı)
Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir tartışmaya girmesi ise deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu, ipler gerildi ve Bakan Koca eşyalarını toplayıp ayrıldı.
- Yusuf TEKİN (Milli Eğitim Bakanı)
BİLGİLENDİRME VİDEOSU
Alıntıyı görüntüle
Zaten öyle.Tarikat çıkışlı şeriatçı eğitim bakanı getirip okulları medrese yapacağız elhamdülillah