Neler Yeni

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Semih Boran
Şuan ülkenin vaziyetine bakınca zafer partisine bile şüphe ile.yanaşıyorum
Hak Birliği Hareketi doğru yolda. Ümit ise yeni Dünya düzeni hizmetkârı. Delilleri mevcut zaten. Erkan Trükten'i takip ederseniz doğru kişi olduğunu göreceksiniz. Twitter'dan takip edebilirsiniz ve üye de olabilirsiniz google formlardan doldurup üyelik başvurusunu. Partileşecek İnşaALLAH.

Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Talha Açıkgöz
Alttaki vasıfsızın yerine Yunan bakan gelse daha çok iş yapar göstermelik de olsa

Hak Birliği Hareketi doğru yolda. Ümit ise yeni Dünya düzeni hizmetkârı. Delilleri mevcut zaten. Erkan Trükten'i takip ederseniz doğru kişi olduğunu göreceksiniz. Twitter'dan takip edebilirsiniz ve üye de olabilirsiniz google formlardan doldurup üyelik başvurusunu. Partileşecek İnşaALLAH.
Bu adam siyonizme hizmet edip toplumu ayrıştırmaya çalışıyor öyle olmasaydı lgbt li bireylerden özür dilerdi efi hocaya inanmayın ✍️✍️ provakatör

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Arda doğan
Aslında bizler bir araya gelip'de Türklüğün Özünü Anlatan Bir Karükatür Çizgi Filmi Yaparak Tarihimizi Yayabilir Bizden Daha Genç Olan Neslin Soyuna Daha Hakik.Bireyler Olarak Yetişmesini Sağlayabiliriz Bizler Çoğu Şeyi Bu Şekilde Bile Yapabiliriz Hidra Ve Norm Ender bestelerinde bile milleti bilinçlendirme ve devleti değil mevcut hükümeti eleştirme girişiminde bulundu bizlerde ellerimizden geldiğince çabalamalıyız aslıyla zafer partisine sonuna kadar destek olarak tarihi Ve Din'i Doğru bir şekilde yayacak olan kültür merkezleri kurulum projesi bile oluşturabiliriz

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tiranlık sisteminde bakan değişse ne değişmese ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,971
İsim
Burak Karadağ
Ama şuda var geçen askerdeki kuzenin yanına gittim albay geliyor bunlar ellerinde telefon kafada şapka yok selam yok öylece albay gitti askeriyedeki düzeni bile dağıtmaya çalışıyorlar bu sebepten ötürü askeriye'de seçtim hayatı subaylık sınavlarına gireceğim kara harp okulları kapandı TSK Erimeye Başladı Çünki Disiplin kalmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ziya selçük iyiydi
Evet, sadece Ziya Selçuk iyiydi

~helloworld

80+ Bronze

- Fahrettin KOCA (Sağlık Bakanı)​

Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir tartışmaya girmesi ise deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu, ipler gerildi ve Bakan Koca eşyalarını toplayıp ayrıldı.​

- Yusuf TEKİN (Milli Eğitim Bakanı)​

BİLGİLENDİRME VİDEOSU

Alıntıyı görüntüle
Banka diye okudum hisseyi geri çekecektim az kaldiydi

NightWish2434

80+ Silver
şu milletin hakkını yiyen herkes hesap veremez inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,804