Arama sonuçları: *

• Users: arasjr
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. arasjr

Çok acil! üniversite not itiraz ettim yönetim kurulu işi nedir???

Ben de DERS DIŞI ETKINLIKLERDEN KALDIM kafayı yersin :D
  2. arasjr

Kimya ve matematik baraj ders olmamasına rağmen sorumlu geçmek

sağlık olsun hocam başarılar
  3. arasjr

Kimya ve matematik baraj ders olmamasına rağmen sorumlu geçmek

okuldan okula degısen bı durum meselaa ben spor lısesı mezunuyum belırlı spor derslerı bızde baraj ders olarak gecerdı ki bunlar bi yana 65 ortalama nedir hocam bence siz o konuyu takacagınıza neden 65 ortalamaya sahıbım dıye dusunmelisiniz.
  4. arasjr

Mi̇lli̇ Savunma Üni̇versi̇tesi̇ Sinavinız Nasıl Geçti

2019-2021 Yalova DAMYO şimdi bu postu görünce duygulandım :)
  5. arasjr

TyT Ye Nerden Başlamalıyım Sizce

başlama değmez bu yıl sonuçları gordun değmezzzzzz
  6. arasjr

130 GÜNDE SAYISAL 240 BİN HEDEFİ YAPILABİLİR Mİ ?

bi bana mı yanlış geliyor böyle konular ya kardeşim seni kendiden iyi başka kimse bilemez ne kadar saçma soru bu içini rahatlatma çabasından başka bir şey değil yapılabilir ama kime göre senin potansiyelin ne ders konusunda bunu biz nerden bilelim saçma saçma sorular sorma
  7. arasjr

Msü Astsubay meslek yüksek okulu bölüm seçimi

Doğru Ön Lisans bölümü o sana dediğim gibi bilgisayar ile alakalı bir branş seçtiğinde ( Bilgi Sistemleri yanılmıyorsam HAMYO'da ) o branş'da bilgisayar programcılığı derslerini görüyorsun ve mezun olurken 2 diploma ile mezun oluyorsun olay bundan ibaret.
  8. arasjr

Bilgisayar programcılığı diye bir branş yok Okullar bildiğiniz üzere " KAMYO " "DAMYO" "HAMYO" olarak ayrılıyor tercih yapıyorsunuz puan sıranıza göre asil yedek yerleşiyorsunuz okula girdikten sonra mesela damyo'dan baz alırsak "BİLGİ TEKNOLOJİLERİ" branşı mevcut bu branşta bilgisayar...
  9. arasjr

Okul 2 yıl evet üniversite mantığı gibi düşünelim 1. yıl sonunda derslerin puanına göre ( GANO ) branş seçimi yapıyorsunuz
  10. arasjr

Asb. yım şuan okuldan mezun olmadan önce görev yerleriniz belli oluyor zaten daha sonra görev yerlerine katılış yaparak Asb.Çvş. olarak göreve başlıyorsunuz.
  11. arasjr

Okula girdikten sonra derslerin durumuna göre branş seçimi yapıyorsun benim zamanımda öyleydi mezun olalı 3 yıl oldu :)
  12. arasjr

KYK'da Kalan Arkadaşlar Bakabilir mi?

dgs olayını bılmıyorum kanka ben de surdan bılıyorum odamda 1 sene uzatmıs abıler var 1 sene daha uzatsak kalamayız yurtta dedıler 6 da atılıyorsun yanı kalamıyorsun 1638955759 evet
  13. arasjr

şöyle diyeyim 1 sene hazırlık okuyorsun 4. sınıftasın normalde 5. sınıf sayılıyor 4. sınıfta okulu 1 kere uzatırsan yurtta kalamazsın yanı 4 sınıfsın 1 kere okulu uzattın tamam kalabilirsin yine uzatırsan kalamazssın yurt almaz senı 5 seneden kastım bu kanka yanı 4 sene evde kal uzattıgın sene...
  14. arasjr

5 sene yurtta kalma hakkın var 1 kere okul uzatırsan diye koymuşlar her halde bu kuralı ama öyle biliyorum kazandıgın ve kayıt olduğun halde kyk yurtdundan kaydını sıldırırsen bır daha gıremezsın
  15. arasjr

Burs sonuçları ne zaman sonuçlanacak?

cümle sadece bana garip gelmedi dimi ?
Top Bottom