Neler Yeni

KYK'da Kalan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Kyk'da 160. yedeğim muhtemelen bir sonraki yedekte yurt çıkacak ama derslerim online olduğu için evimden okuyorum. Bir sonraki dönem yüz yüze olabilir. Dönemin bitmesine de 1 aydan az kaldı. Size sorum ücretini yatırsam 1 aylık ama hiç gitmesem atılır mıyım? Eğer yüz yüze olursa 2. dönem gideceğim ama online olursa zaten kaydımı sildireceğim.
Size sorum kaç gün devamsızlık hakkımız var?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senede 75 gün iznin var. Doldurursan atılırsın.

1 aylık ücret yatırıp 1 aydan fazla kalırsan atılırsın. 2. ay depozitondan kesilir ve 3. ay tamamen gidersin.
2 veya 3 aylık yatırırım sorun olmaz ama 75 günlük süre okulların ocakta ve şubatta kapalı olduğu süreye dahil mi?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz

Ekler

• WhatsApp Image 2021-12-06 at 23.41.55.jpeg
    WhatsApp Image 2021-12-06 at 23.41.55.jpeg
    100 KB · Hit: 43
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Görkem Say
Kaydını sildirirsen bir daha yurda kayıt olamazsın. Son senen falan değilse ve önümüzdeki yıl da okuyacaksan, yüz yüze eğitime geçildiği taktirde eve çıkmak zorunda kalırsın.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Kaydını sildirirsen bir daha yurda kayıt olamazsın. Son senen falan değilse ve önümüzdeki yıl da okuyacaksan, yüz yüze eğitime geçildiği taktirde eve çıkmak zorunda kalırsın.
hocam 2 yıllık okuyorum seneye 4 yıllık düşünüyorum yine de geçemez miyim?
Farklı bir bölüm ve üni ye geçsem yine de başvuramaz mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Görkem Say
O zaman büyük ihtimalle tekrardan kayıt olabilirsin ancak yine de bir yurt müdürü ile görüşmekte fayda var.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Kyk'da 160. yedeğim muhtemelen bir sonraki yedekte yurt çıkacak ama derslerim online olduğu için evimden okuyorum. Bir sonraki dönem yüz yüze olabilir. Dönemin bitmesine de 1 aydan az kaldı. Size sorum ücretini yatırsam 1 aylık ama hiç gitmesem atılır mıyım? Eğer yüz yüze olursa 2. dönem gideceğim ama online olursa zaten kaydımı sildireceğim.
Size sorum kaç gün devamsızlık hakkımız var?
Her yıl için 75 gün izin veriliyor ve gencizibiz isimli siteden bu izin alınabiliyor. Ücretini verip o siteden evinde her ne kadar kalacaksan izin alıp gitmeyebilirsin.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
5 sene yurtta kalma hakkın var 1 kere okul uzatırsan diye koymuşlar her halde bu kuralı ama öyle biliyorum kazandıgın ve kayıt olduğun halde kyk yurtdundan kaydını sıldırırsen bır daha gıremezsın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
5 sene yurtta kalma hakkın var 1 kere okul uzatırsan diye koymuşlar her halde bu kuralı ama öyle biliyorum kazandıgın ve kayıt olduğun halde kyk yurtdundan kaydını sıldırırsen bır daha gıremezsın
dgs ile geçenlerde mi bu kurala tabi

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
dgs ile geçenlerde mi bu kurala tabi
şöyle diyeyim 1 sene hazırlık okuyorsun 4. sınıftasın normalde 5. sınıf sayılıyor 4. sınıfta okulu 1 kere uzatırsan yurtta kalamazsın yanı 4 sınıfsın 1 kere okulu uzattın tamam kalabilirsin yine uzatırsan kalamazssın yurt almaz senı 5 seneden kastım bu kanka yanı 4 sene evde kal uzattıgın sene yurtta kal 1 kere daha uzat yıne kalamazsın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
şöyle diyeyim 1 sene hazırlık okuyorsun 4. sınıftasın normalde 5. sınıf sayılıyor 4. sınıfta okulu 1 kere uzatırsan yurtta kalamazsın yanı 4 sınıfsın 1 kere okulu uzattın tamam kalabilirsin yine uzatırsan kalamazssın yurt almaz senı 5 seneden kastım bu kanka yanı 4 sene evde kal uzattıgın sene yurtta kal 1 kere daha uzat yıne kalamazsın
ama mesela zaten 2+4 okuyanlarda eğer ingilizce bölüme giderse 2+5 okuyor. Bence dgs öğrencileri için başka işliyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım çıkış yapınca geri dönemiyon

Top Bottom