Neler Yeni

KYK'da Kalan Arkadaşlar Bakabilir mi?

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Aras Şimşek
ama mesela zaten 2+4 okuyanlarda eğer ingilizce bölüme giderse 2+5 okuyor. Bence dgs öğrencileri için başka işliyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım çıkış yapınca geri dönemiyon
dgs olayını bılmıyorum kanka ben de surdan bılıyorum odamda 1 sene uzatmıs abıler var 1 sene daha uzatsak kalamayız yurtta dedıler 6 da atılıyorsun yanı kalamıyorsun

ama mesela zaten 2+4 okuyanlarda eğer ingilizce bölüme giderse 2+5 okuyor. Bence dgs öğrencileri için başka işliyordur.

anladım çıkış yapınca geri dönemiyon
evet

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk
Kyk'da 160. yedeğim muhtemelen bir sonraki yedekte yurt çıkacak ama derslerim online olduğu için evimden okuyorum. Bir sonraki dönem yüz yüze olabilir. Dönemin bitmesine de 1 aydan az kaldı. Size sorum ücretini yatırsam 1 aylık ama hiç gitmesem atılır mıyım? Eğer yüz yüze olursa 2. dönem gideceğim ama online olursa zaten kaydımı sildireceğim.
Size sorum kaç gün devamsızlık hakkımız var?
Herkes eski şartları kendi zamanını baz alarak cevaplamış. Şuan uzaktan eğitim pandemi vs. olan bir dönemdeyiz ara ve yurdu bilgilendir. Bu kadar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
Herkes eski şartları kendi zamanını baz alarak cevaplamış. Şuan uzaktan eğitim pandemi vs. olan bir dönemdeyiz ara ve yurdu bilgilendir. Bu kadar.
daha yurt çıkmadı. Muhtemelen perşembe çıkacak. Perşembe hangi yurt çıkacağına göre arayacağım. Ama muhtemelen Kanuni Sultan Süleyman yurdu çıkar.

Top Bottom