KYK'da Kalan Arkadaşlar Bakabilir mi?

ama mesela zaten 2+4 okuyanlarda eğer ingilizce bölüme giderse 2+5 okuyor. Bence dgs öğrencileri için başka işliyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım çıkış yapınca geri dönemiyon
dgs olayını bılmıyorum kanka ben de surdan bılıyorum odamda 1 sene uzatmıs abıler var 1 sene daha uzatsak kalamayız yurtta dedıler 6 da atılıyorsun yanı kalamıyorsun

ama mesela zaten 2+4 okuyanlarda eğer ingilizce bölüme giderse 2+5 okuyor. Bence dgs öğrencileri için başka işliyordur.

anladım çıkış yapınca geri dönemiyon
evet

Kyk'da 160. yedeğim muhtemelen bir sonraki yedekte yurt çıkacak ama derslerim online olduğu için evimden okuyorum. Bir sonraki dönem yüz yüze olabilir. Dönemin bitmesine de 1 aydan az kaldı. Size sorum ücretini yatırsam 1 aylık ama hiç gitmesem atılır mıyım? Eğer yüz yüze olursa 2. dönem gideceğim ama online olursa zaten kaydımı sildireceğim.
Size sorum kaç gün devamsızlık hakkımız var?
Herkes eski şartları kendi zamanını baz alarak cevaplamış. Şuan uzaktan eğitim pandemi vs. olan bir dönemdeyiz ara ve yurdu bilgilendir. Bu kadar.

Herkes eski şartları kendi zamanını baz alarak cevaplamış. Şuan uzaktan eğitim pandemi vs. olan bir dönemdeyiz ara ve yurdu bilgilendir. Bu kadar.
daha yurt çıkmadı. Muhtemelen perşembe çıkacak. Perşembe hangi yurt çıkacağına göre arayacağım. Ama muhtemelen Kanuni Sultan Süleyman yurdu çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,817
Üyeler
184,688
Son üye
techemir
Geri