Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Bilgisayar programcılığı hakkında

Hocam dediğiniz doğru da dil bölümündeyim demişim sayısalım çok iyi değil demişim bana dil bölümü diyorsunuz çok fazla imkansız ama dediğiniz çok doğru belki üni bittikten sonra bi 3 4 sene sürünürsün ama sonra yaşarsın bir de kendi kliniğin olursa mükemmel
  2. arda.wqqp

Hocam siz 12. Sınıf mısınız
  3. arda.wqqp

Hocam ben de aile evinde rahat ederim gibi de neyse sağ olun cevaplarınız için bana bu kadarı yeterli
  4. arda.wqqp

Hocam bana 400e kadar yaparım gibi geliyor Türkçeden 30 net çıkarırım gibi geliyor zaten o bile çok iyi olur üstüne biraz da mat fen eklesem yaparım zaten ama kendi ilçemde okunur mu işte ne kadar iyi bilmiyorum
  5. arda.wqqp

Hocam siz hangi şehirde okuyorsunuz ki ben şu an uludağ/ege düşünüyorum veyahut ankarada bir yer düşünüyorum videoları izlediğim kadarıyla zaten herkes bölümden 2 yılsa öğrenemezsiniz kendiniz çalışmanız lazım vb diyordular 1754327494 Hocam her meslek yüksekokulunda bilgisayar programcılığı var...
  6. arda.wqqp

Sanırım ben de bu şekilde yapıcam ya hiç bilmediğim yerde yapabilir miyim sosyalleşebilir miyim tedirginim
  7. arda.wqqp

Hocam yurt olayları nasıl oluyor mesela bazı yurtlar cezaevi koğuşu gibi öyle bi şey çıksa gitmeme hakkım falan var mı yeniden başvuru yapsam vb sonraki sene 1754326393 Hocam ben zaten bunu biliyorum üni bu alanda pek önemli değil eğer portföyünüz geniş ise zaten muhtemelen işe alırlar da ben...
  8. arda.wqqp

Hocam siz şu an 1. Sınıfı bitirdiniz sanırım nasıldı peki neler öğrettiler hangi diller vb nasıl projeler yaptırdılar veya yaptırdılar mı ? Memnun musunuz
  9. arda.wqqp

Hocam bu sene bi bakıcam en kötü mezuna kalırım ama şimdi ayt için dediğiniz doğrudur belki de bu sefer bilgisayar mühendisliği kazandığımda yine mat dersi olucak o sıkıntı
  10. arda.wqqp

Tamamdır hocam sağ olun kusura bakmayın ikinizi yormuş olabilirim ama ikinizde bu konunun içindesiniz başka yazanda olmadı o yüzden her şeyi ikinize sormak zorundaydım
  11. arda.wqqp

Hocam ben almak istiyorum peki bunun sonucunda 2 tane diplomam mı olucak hem bilg prog. Dan hem ybsden 1754322112 Anladım hocam çok karışık şeyler de bi yerden başlasa karışıklık çözülür gibi
  12. arda.wqqp

Hocam kimsenin gazına gelmiyorum dil seçmekte benim kararımdı bilgisayar programcılığı da benim kararım sadece annem istemeyebilir ama size soru soracağım Diyelim ben dgs ile yönetim bilişim sistemlerine geçtim bilgisayar programcılığının 2. Senesinde yine staja giricek miyim bi de yönetim...
  13. arda.wqqp

Hocam açıkta askerlik tecil olmuyor dimi öyleyse sıkıntı olmaz mı
  14. arda.wqqp

Yok hocam maalesef sonuçları şu an hatırlamıyorum da bize zaten dilciyiz diye sadece tyt yapıyorlar okulda ya da ydt 1754316666 Ybs sadece açıktan mı okunuyor
  15. arda.wqqp

Hocam daha yks girmedim 12. Sınıfım o yüzden bir şey gösteremiyorum şu an sadece şu an bir şey belirleyip ona göre çalışmayı planlıyorum
  16. arda.wqqp

Pek anlamadım ama yazılımla ilgiliyse severim diye düşünüyorum iş bulma imkanı falan nasıl ki mesela ben olursa staj yaptığım yerde kalırım diye düşündüm asgarinin altında verseler bile kalırım üni bitince yeter ki meslek olsun yani tek sıkıntı annemi ikna etmek dün ufaktan bi söyledim dedi 4...
  17. arda.wqqp

Hocam paragrafta sorun yok önüme 100 paragraf koy 80 net çıkarırım diye düşünüyorum paragrafta kendime güveniyorum ama mat için çalışmam lazım ybs nasıl peki yönetim bilişim sistemle oluyor sanırım siber güvenlik vb mi olmak gerekiyor onda yoksa yine yazılımla ilgili çalışabilir miyim
  18. arda.wqqp

Arkadaşlar şu an 12. Sınıfa yeni geçtim dil okuyorum ama biraz pişmanım gibi sayısalım pek iyi değildi ama ingilizcem çevremdekilere göre gayet iyiydi ben de bunun gazına gelip dil seçtim şu an derslerim iyi ama liseden mezun olunca dilden üniye gitmek çok zor gibi geliyor en kötü üni bile...
  19. arda.wqqp

Rehber matematik 0'dan matematik kitabı işe yarıyor mu ?

Hocam bu kişiye bağlı ben 9. Sınıfta rehber matematik ile çalışıp baya anlıyordum çok güzel kafama oturuyordu sonra sınavdan düşük almıştım bi daha da çalışmadım
  20. arda.wqqp

Devamsızlıktan Kalır Mıyım?

Müdür yardımcına söyle en kötü doktoruna falan söyle bir şekilde ayarlanır
Geri