Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Matematik yapamayan birisi ne yapmalı

aynen öyle yapıcak bir şey yok en azından seneye kendi istediğin bölüme geçersin biraz daha olsa rahatlarsın ama sanırım siz ortak sınavlardan olmaya mecbursunuz bize hocalar hazırlıyor çok iyi oluyor böyle
  2. arda.wqqp

hocam başka da tavsiyem yok devletin ortak yaptığı sınavlar cidden çok zor oluyor bize geçen sene kimya sınavı yapmıştılar sadece sınıfta en yüksek not 40 falandı ben bile kimyadan 60 falan alıyodum o sınav 20 aldım ortak sınavların tek avantajı şık olması bize öyle yapmıştılar en azından
  3. arda.wqqp

hocam saat 4 oluyorsa geldikten sonra 5 veya 5.30'a kadar dinlen sonra ders çalışmaya başla 6.30 gibi falan bıraksan iftar saatine kadar da dinlenirsin oruçluysan yemek falan yersin sonra 7.40 gibi tekrar çalışmaya başlayıp 9.30 10 gibi bırakabilirsin geriye de kalan sana kalır sadece sınav...
  4. arda.wqqp

haklısın aslında 10. sınıfın 2. dönemi baya karışık polinomlar falan kafa almıyor da 1 hafta diyorsun diğer derslerinde iyiyse bu 1 haftada azıcık dişini sıkıp günde 1 saat bile matematik çalışsan bence 60tan fazla alırsın
  5. arda.wqqp

Derse girmeyen ogretmenin yoklamayi doldurması.

Bizim okulda da var oyle bir kaç sinif ve o derslerde cidden çok gürültü yapiyorlar bizim derse giren hocaya soyleyince de uyaramam müdürün isi vardir derse girmemistir diyip gecistiriyor
  6. arda.wqqp

LGS ye çalışmaya başlamalı mıyım?

tam hatırlamıyorum şartları ama en basit şart 3 yıllık bir sporcu lisansınız varsa geçebilirsiniz ki bu da en basit şart onun dışındaki şartlar biraz daha zor
  7. arda.wqqp

LGS ye çalışmaya başlamalı mıyım?

Meslek lisesi yaşadığın yere göre değişir genelde ortamı kötü olur üniversite hedefin falan varsa da biraz zorlanırsın imam hatipe de gitmek istemediğine göre mecbur lgs çalışmalısın yapabilir miyim diye düşünmek yerine dene olmazsa zaten iki türlü de kaybetmiş olucaksın açık liseye de...
Top Bottom