Arama sonuçları: *

• Users: ardaaaq
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

Liselerde devamsızlık durumu nasıl?

2 dönem toplamı için 5 gün artı olarak özürlü özürsüz toplamı değil sadece özürsüz 5 gün. özürlü 5 gün sıkıntı olur mu bilmiyorum
  2. A

derslere odaklanamama sorunu

o kadar haklisinki 11. sınıf konularını görsen bide. hoca atom hakkında araştırma yapan bütün bilim adamlarının isimleri + çalıştığı yıllar + eksiklerini ezberletti. edebiyatta bütün yazarların isimlerini ve kitaplarını ezberliyoruz allah askina ne faydası var bize bunların. hiçbirini...
  3. A

Hadi 1 cümle ile ders motive cümlesi yazın

düşük alırsan yiceğin dayagi düşün insan ister istemez çalışıyor
  4. A

Sınavlara Çalışamıyorum

gözüm kapalı girsem 35'den yukarı alırım ama 10. sınıfta ucundan döndüm 10 çok zorda 9 harbi ez. bütün gün lol oynayarak geçtim 9'u sınavdan önce 2 konu anlatımı dinle 70+ garanti ilk dönem konuları çok çok kolay edebiyattaki o şiir falan zorluyor bir tık onun dışında 1. sınıf gibi dersler var .d
  5. A

Sınavlara Çalışamıyorum

9. sınıf çok kolay 9'dada kalmazsın
  6. A

Doping hafıza alınır mı?

çok pahalı bence
  7. A

Hayatımdan zevk alamıyorum

pilot olmayı çok istiyorum ama 4 sene lise hayatım var 1 senesini sınava çalışarak 3 seneyide sınav hakkında kaygılanarak geçirmek istemiyorum hayatımda ilk defa değer gördüğümü hissettim. şimdiden liseye ilk gittiğim zamanı özlemeye başladım tavsiyen için teşekkür ederim bu arada umarım...
  8. A

Hayatımdan zevk alamıyorum

derslerin ne kadar üzerine düşersen böyle oluyor şuan keçiören fende okuyorum artık dersler falan umrumda değil seninde dediğin gibi anı yaşamaya çalışmak lazım
  9. A

YKS Çalışıyor Musunuz ? Çalışıyorsanız Durumunuz Nedir ?

başlangıçta mı kanka 11'im diyorum aloo ayrıca inanman için bi sebep yok doğru söyleyip söylemediğimi bilemezsin daha ne tartışıyoz konunun başlığına bak 3 sayfa boş boş mesajlar var daha uğraşamıcam iyi akşamlar
  10. A

İnternette gördüğün, tanımadığın birine güvenmek zorunda değilsin. ki bende inanmazdım büyük ihtimalle ama sallıyo diyemezsin üslubuna dikkat et mezun falanda değilim ayrıca önce git düzgün oku önce alfabeyi öğrenmeyi düşünüyorum sonra toplama çıkarmaya geçerim
  11. A

Hala bilmediğim tam anlamadığım konular var hocam 12'de açığa geçersem hem 12 derslerini takip edip hemde eksik konularımı toparlayabilir miyim bilmiyorum
  12. A

zamanım yok. 12'de açığa geçince gitmeyi düşünüyorum yinede tavsiyen için teşekkür ederim iyi akşamlar
  13. A

deneme oluyorduk ama onlar sadece senenin konularından. net sayısını geçmiş yks sınavlarını çözerek çıkarım yaptım ne kadar doğru tartışılır
  14. A

haklısın aslında çocuğun bahanesini duymak için ömrümden 5 yıl verirdim :d dur bismillah daha sınavlar başlamadı
  15. A

ne denemesi hocam yaprak test olarak çözdüklerimizi mi diyosun okulda yapılan mı. ayt demişsin yukarıda ayt'de felsefe yok benmi yanlış biliyorum
  16. A

knk herkesin hayatı kendine burda yalan söyleyerek havalı mı oldum şimdi. ayrıca elemanın yaşadığı olay baya komik .d felsefe yok 😀
  17. A

türkçe pilotaj istiyorum ama okulları pahalı onu karşılıycak durumum yok burslu kazanmam lazım 480 puandan başlıyor öyle bi yere 100 netle girmem imkansız edit: ayrıca yazdıklarım arasında türkçeyle edebiyatı karıştırmamamı takıldın
  18. A

ders ders derken. atıyorum bu senenin tyt'sini çözüyorum 100 net geçen seneyi çözüyorum 80 net edebiyatım zayıf öyle söyleyim
Top Bottom