Neler Yeni

derslere odaklanamama sorunu

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
eğitim sisteminin itelediği gereksiz durumlar yüzünden bir çok öğrenci bu dönemden geçiyor
o kadar haklisinki 11. sınıf konularını görsen bide. hoca atom hakkında araştırma yapan bütün bilim adamlarının isimleri + çalıştığı yıllar + eksiklerini ezberletti. edebiyatta bütün yazarların isimlerini ve kitaplarını ezberliyoruz allah askina ne faydası var bize bunların. hiçbirini ezberlemedim inşallah kalmam

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Rahata alışmanın zararları hep :) Gerekirse zorla saatlerce oturacaksın o masaya zırt pırt kalkarsan odaklanamazsın.
okulun son dönemi sınav öncesi gece 12-6 arası çalışıp bütün dersleri vermiştim düzenli çalışma alışkanlığım hiç olmadı

TahinPekmez

80+ Silver
eğitim sisteminin itelediği gereksiz durumlar yüzünden bir çok öğrenci bu dönemden geçiyor
okusan da bir halt olmuıyor zaten fazla kasmayın, yiğenim hacettepe mezunu ve işsiz. memurluk sınavında şehirde 550. sırada 200 kişi atama oluyor kimya öğretmenliği için yine boşta kalıyor.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
o kadar haklisinki 11. sınıf konularını görsen bide. hoca atom hakkında araştırma yapan bütün bilim adamlarının isimleri + çalıştığı yıllar + eksiklerini ezberletti. edebiyatta bütün yazarların isimlerini ve kitaplarını ezberliyoruz allah askina ne faydası var bize bunların. hiçbirini ezberlemedim inşallah kalmam
üniversitede bölümüm ile mesleğimin alakası olan 1 ders vardı sadece gerisi formaliteden eklenmiş boş şeylerdi

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
Derslere adam akıllı çalışamıyorum hemen dersle alakam kopuyor ne zaman ders çalışmaya başlasam 10 dakika sonra kendimi başka bir şey yaparken buluyorum. Bunun çözümü var mı bildiğiniz ders çalışma taktikleri var mı?
bence bir ödül sistemi getirin kendi kendinize ve odanızda dikkat dağıtıcı şeyler varsa kaldırın ortamında sessiz olmasına dikkat edin ve sağlıklı beslenmeye uyku düzeninize dikkat edin

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
En iyi yöntem, yaz tatilinde bir Nalbur'da yada Kafeterya:da çalısmak. İnsanın birden müthiş ders çalışası geliyor tüm yaz boyunca öpülünce.

Diğer yöntemler hepsi kandırmaca.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
Benzeri durumdayım sıkmak zorundasın kendini mecburen bir şeyler yapabilmek için

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
En iyi yöntem, yaz tatilinde bir Nalbur'da yada Kafeterya:da çalısmak. İnsanın birden müthiş ders çalışası geliyor tüm yaz boyunca öpülünce.

Haklı olabilir klimacıda çalıştım bende matematik 90-95 civarı gelicek muhtemelen.10.sınıfım ders yaparken bir anda ekran kartları işlemciler vs geliyor aklıma o sıkıntı biraz

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Haklı olabilir klimacıda çalıştım bende matematik 90-95 civarı gelicek muhtemelen.10.sınıfım ders yaparken bir anda ekran kartları işlemciler vs geliyor aklıma o sıkıntı biraz
Ders çalışmaya başlamadan önce kafandaki düşüncelerden kurtul. Yoga çalışabilirsin. Beyin iki konuya aynı anda odaklanamaz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
sınavlardan iki hafta önce son bir hafta hallederiz dedim sonra cuma başlarım dedim cuma günü haftasonu yaparım dedim haftasonu pazar yaparım dedim böyle böyle gitti,
yarın da biyoloji var artık 2 ders önce hallederiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalıştım valla hala ders çalışasım yok

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
sınavlardan iki hafta önce son bir hafta hallederiz dedim sonra cuma başlarım dedim cuma günü haftasonu yaparım dedim haftasonu pazar yaparım dedim böyle böyle gitti,
yarın da biyoloji var artık 2 ders önce hallederiz
bence önceki tenefüs hallet

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord