Neler Yeni

İnanılmaz Terleme sorunu

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Kurtuluş
Tam bunu önermeye gelmiştim aşırı sağlıksız bir şey tüm gözeneklerini kapatıp ter çıkışını önlüyor ama işe yarıyor duş almaktan yorulmuş birisi olarak son çare 2 gün önce aldım 1 kez kullandım terden eser yok içindeki kağıtta el ayak ve koltukaltı için kullanılır yüz için kullanılmaz yazıyor her bir el için 6-7 kez sıkın ama parmak alarına gelmesin diyor patlarız diye denemedim sen el için kullandın mı?
Yok kullanmadım ama bir sorun olmaz bence. Sonuçta internetten herkes bunu alabiliyor bilinçsiz biri gözüne dahi sıksa kör olmamalı. Marka bunu göze almaz max bir tahriş olur 1 gün çekersin o kadar. Üstelik kutunun veya ürünün üstünde koca koca sakın oranıza buranıza sıkmayın da demiyor. Denemekten zarar gelmez.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok kullanmadım ama bir sorun olmaz bence. Sonuçta internetten herkes bunu alabiliyor bilinçsiz biri gözüne dahi sıksa kör olmamalı. Marka bunu göze almaz max bir tahriş olur 1 gün çekersin o kadar. Üstelik kutunun veya ürünün üstünde koca koca sakın oranıza buranıza sıkmayın da demiyor. Denemekten zarar gelmez.
Cildin her bölgesinde aynı sonucu vermeyeceği için kullanmaya çekindim açıkçası ama dediğiniz gibi özellikle kullanmayın ibaresi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,054,644
Üyeler
167,537
Son üye
gdsara20