Neler Yeni

derslere odaklanamama sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mustafa Uçar
Haklı olabilir klimacıda çalıştım bende matematik 90-95 civarı gelicek muhtemelen.10.sınıfım ders yaparken bir anda ekran kartları işlemciler vs geliyor aklıma o sıkıntı biraz
dönemin başından beri düzenli ve sıkı bir şekilde matematik çalışıyorum bende 10. sınıfım 65 aldım acaba bende mi sıkıntı var yoksa sizin sınav mı çok kolaydı ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
dönemin başından beri düzenli ve sıkı bir şekilde matematik çalışıyorum bende 10. sınıfım 65 aldım acaba bende mi sıkıntı var yoksa sizin sınav mı çok kolaydı ?
Kolaydı evet bizim sınav faktöriyol sorusu vardı cevap ekşi olmaz diye yapmayanlar vardı sınıfta halbuki cevap -400 dü bana göre basitti ben temel olarak rehber matematik ve arada mert hoca matematiğin güler yüzü dinledim kafa dengi den Çözdüm kombinasyona kadar tahmin edebildim zaten normalde derste tyt düzeyi sorular çözüyoruz ama hocada biliyor çoğu kişinin 0 alıcağını basit soruyor yinede 0-10 arası alan min 10 kişi çıkar bence

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İki kez sınıfta kalmış biri olarak sıkmayın canınızı diyorum. Hayat bir şekilde devam ediyor. Hayatta ezilenler de olmalı ki, başkaları refaha kavuşsun. Herkes zengin olursa belediye otobüsü boş kalır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ev ödevleri bir ara yasaklanmıştı sanki????

Top Bottom