Ehliyet sınavında yaşadığım macera

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Bugün saat 18:00 daydı sınav. Geceden rüya gördüm sınavdan kalıyordum. Çok basit bir sınav evet ama ben bu tür durumlarda hep heyecanlıyım sabah 8 den beri hazırlık yapıyorum banyo yaptım tıraş olduk falan sinavada baya hazırlandım 700-800 soru çözdüm hemen hemen. Denemelerde hep 48 doğru 49 doğru en kötü 45 doğru oluyordu saat 17 de evden çıktım halk eğitim merkezine gittim yarım saatte vardım üzerime sınava giriş belgesi hariç hicbirsey almadım tam giriş kapısında hatırladım kimliği unuttuğumu ağlayasım geldi resmen yksye geç gelenler giremeyenler olur ya o moda girdim görevli telefonunu verdi birini arayayım diye herkesin numarasını ezbere biliyorum ama üzüntüden heyecandan zor hatırladım ablamı aradım açmadı (kendisiyle küsüm konuşmuyorum) kendi telefonumu aradım açan yok babamı aramadım (onunlada konuşmuyorum) annemi aradım o şehir dışında o ablamı aradı son 20 dakika kalmıştı taksiyle kimliğimi getirsin diye haber verdi hayvan gibi trafik var birde ben halk eğitimden çıktım 100 kilo halimle sporcu gibi koşuyorum yolda taksiyle yolda karşılaştım aldım kimliği tekrar depar attım halk eğitim merkezine 5 dk kala vardım acayip terlemisim domuz gibi soluklaniyorum kimseyi rahatsız etmemek için kendimi tutuyorum daha kötü oluyorum neyse bir şekilde oturdum masaya bu defa monitör ağır çalışıyor sınav esnasında takıldı sonraki soruya geçmedi bir şekilde düzeldi. Videolu soru koymuşlar soruda ne olduğu belli değil adam yağ çubuğunu silmiş mi silmemis mi Belli değil pixel pixel yakınlaştırıyorum daha kötü. Başka videolu soru geliyor arabanın sinyal verip vermediği Belli değil birçok sorunlu soru vardı sallamak zorunda kaldım en sonunda 84 puanla geçtim. Evden de kimseyle aram iyi değil ulan acaba bana yamuk yaparlar mı bilerek getirmezler mi kimliği diye korkuyorum. O trafikte o uzaklıkta harbiden 20 dakikada iyi yetistirdiler. Sorumsuz biri değilim ama bugün aşırı heyecandan galiba unuttum en azından 1 saat öncesinden yola çıkmam ise yaramış

dostum ehliyetten önce çözmen gereken başka durumlar var gibi
Ailevi sorunları çözebilen var mı ki ben çözebileyim yaw. Evde nefes alsak herkes düşman bize. Biraz cesaretim olsa yaşama hevesim bitse intihar ederim herkes rahat ederde hiç o seviyeye gelmedim daha

Geri