Arama sonuçları: *

1. C

Ailem üniversiteden benim hakkımda bilgi alabilir mi?

Parayı veren düdüğü çalar diye bir söz var, arkadaşlar haklı vakıf olduğu için her türlü bilgiyi alır yerinde olsam anladığım kadarıyla ya o bölümü sevmiyorsun yada okumak istemiyorsun eğer başka düşündüğün bir dal varsa çift dal yada açık öğretimden başka bir bölümü de aynı anda bitirebilirsin...
  2. C

Diş hekimliği vs Eczacılık

para kazanma yönünden soruyorsan kendini geliştirirsen her türlü diş hekimliği
  3. C

Ankara Yıldırım Beyazıt Üni mi Sivas Cumhuriyet Üni mi

kangallarla koyun güdersin artık :D şaka bi yana bölümler aynı ise ankarayı tercih etmeni öneririm en azından okurken çalışma imkanın olur sivasın iş potansiyeli ortada
  4. C

2 yıllık bölüm tavsiyesi

Sosyal bir insansan memurluk gibi bir takıntın yoksa pazarlama üzerine bir bölüm okuyup özel sektörde güzel maaşlarla çalışabilirsin çalıştığım şirkette pazarlamacı arkadaşların maaşları minimum 50k en iyi satanlar ise 200 250bin tl civarı maaş alıyor.
  5. C

4 yıl okuyup yedek subay olmak

Önünde 2 kriter var, birincisi yedek subay çıkacağı kesin değil ikincisi yedek subay oldun diyelim mülakatları geçip kalabileceğin kesin değil hayatını ona göre şartlama yani belki de bütün bunlar oldu diyelim kendin tsk personeli olmak istemeyebilirsin bu arada tskda subay açığı çok eskiye...
  6. C

Sayısal 169 bin ve TYT 225 bin sıralama için bölüm önerileri

Dostum okumuş olmak için okuma severek okuyacağın bir bölüme yerleş kendin araştırman daha iyi olur senin için
  7. C

Babam bana ders konusunda baskı yapıyor ne yapmalıyım?

kardeşim baban keyfi demiyor seni düşündüğü için diyor nasihat vermek haddime değil fakat yaşın ilerleyip çoluk çocuk sahibi olunca geçmişe bakıp keşke biraz daha fazla ders çalışıp maddi yönden daha iyi bir hayatım olsaydı demezsin en azından.
  8. C

Üniversite sınavı yüzünden mental olarak çöktüm, yardım eder misiniz lütfen ?

Kardeşim yazdıklarının hepsini okudum desem yalan olur lakin kendimden bildiğim için yazıyorum yarın birgün 30 yaşına geldiğinde elinde güzel kazançlı bir olmayınca evlenip cocuk yaptığınıda farz edelim para isteyecek kimsen olmuyor bu hayatta o yüzden ne yaparsan kendine yapıyorsun ister çalış...
Top Bottom