klinikte maaşın zamanla ve el becerine göre artıyor bir yandan çalışırken bir yandan işe gitmek biraz hayal gibi 6 gün çalışıyorsan ayrıca çalıştığın yerlerin dus çalıştığını bilmemesi gerekiyor ve ek olarak dus çok zor bir sınav.
dostum ben tıp d2 öğrencisiyim kardeşim de diş mezunu atamalar sıkıntı uzmanlığı tekte kazanmak lazım biraz eczacılığa döndü iş ondan dolayı paran varsa daha çok para yaparsın veya tekte uzmanlığı kazanabilirsen
kanka öyle zaten de yine şu zamana göre bir 100k kazanmak lazım e böyle düşününce de çok meslek kalmıyor ne yazık ki. Daha doğrusu her meslekten her adam alamıyor. Geçen türknet elemanı geldi kablo dçöşemeye adam 80 alıyormuş mesela niye çünkü işinde iyi. Meslek aşırı önemli değil iyisi olmaya...
sabah fix 6.30ta kalkıyorum vitamin takviyesi olarak sadece balık hapı var derslere çalışıyorum ders arkadaşı olarak konuştuğum bir kız var ilerlerse yine uyumlu çalışırız yetiştirmem gereken konular endişelendiriyor beni sadece çok endişeli değilim ancak şu süreçte puff bar puro tarzı şeyleri...
dostum ben 2019da 468 ile %2.28e girmiştim sınavın kolaylık zorluğuna bağlı olarak %2.20-%1 arasında bir yerde olursun ve çoğu güzel liseye gidebilirsin. Hangi ilde oturuyorsun