Earwven
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,226
Lise diploması şart.hocam selam ben 11im de msüye girebiliyor muyum yoksa 12. sınıf olma şartı mı var
Lise diploması şart.hocam selam ben 11im de msüye girebiliyor muyum yoksa 12. sınıf olma şartı mı var
hocam 12ler nasıl girebiliyor pekiLise diploması şart.
Giremezsiniz.hocam selam ben 11im de msüye girebiliyor muyum yoksa 12. sınıf olma şartı mı var
Yasal olarak girebiliyorlar.hocam 12ler nasıl girebiliyor peki
Peki açıktan Üniversite okumak istiyorum diyelim, bunun içinde normal olarak TYT' ye girip gelen sonuç ile beraber Üniversite tercihi sırasında 'Açık Öğretim' seçeneğini seçerek devam etmeliyim değil mi? İstanbul Üniversitesin'de Açıktan Öğretim mevcutmuş, bu konuda bilginiz varsa açıklarsanız çok sevinirim. Açıktan vermeyi planlıyorum Üniversiteyi.Girebilirsiniz tabii ki.
Devam çıkacak çıkacak!Hep yürüme mesafesinde geliyordu bu sefer arabayla 15-20 dakikalık mesafe gelmiş
Lise son sınıf olmak yetiyor.MSÜ sınavına girmek için şartlar nedir?
Hiç bilgim yok valla.Peki açıktan Üniversite okumak istiyorum diyelim, bunun içinde normal olarak TYT' ye girip gelen sonuç ile beraber Üniversite tercihi sırasında 'Açık Öğretim' seçeneğini seçerek devam etmeliyim değil mi? İstanbul Üniversitesin'de Açıktan Öğretim mevcutmuş, bu konuda bilginiz varsa açıklarsanız çok sevinirim. Açıktan vermeyi planlıyorum Üniversiteyi.