rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye'de öyle.kaldırım varken ikiside çöp
Avrupa'da çalışmak istiyorum zaten.
Türkiye'de öyle.kaldırım varken ikiside çöp
Hocam böyle bir şey mi varmış bilmiyordum ama varsa iyi gibi gözüküyor ama dikkat edin Harp okulu için belirli vücut kriterleri istiyor(Mühendislik için bilmiyorum) ve özel bölgelere bakılıyormuş.Hava Harp Okulu kazanan arkadaşımdan duyduğum bilgilere göreBildiğiniz Milli Savunma Üniversitesinde mühendislik okuyorsunuz.![]()
Askeriyede onlar var evet.Hocam böyle bir şey mi varmış bilmiyordum ama varsa iyi gibi gözüküyor ama dikkat edin Harp okulu için belirli vücut kriterleri istiyor(Mühendislik için bilmiyorum) ve özel bölgelere bakılıyormuş.Hava Harp Okulu kazanan arkadaşımdan duyduğum bilgilere göre
18 yaş, lise diploması diye biliyorum.MSÜ sınavına girmek için şartlar nedir?
Peki sadece TYT oturumuna mı girmek gerekli, yoksa hem TYT hem de AYT'ye mi?18 yaş, lise diploması diye biliyorum.
Asker olmak istiyorsan şartlar daha fazla tabii ki.
Valla doğrudur hocam öyle şeyler yapılıyordur.Askeriyede onlar var evet.
MSÜ bir askeri sınav değil sadece Milli Savunma Üniversitesi'nin ayrı bir sınavı. Tek askeri alım yapmıyor.
Benim arkadaşımın babası asker penisinin o idrar çıkış kısmının genişliğine kadar bakılıyormuş. İnanmak sana kalmış tabii ki.
Evet, kalktı.Ayrıca hocam, bu 2022 YKS sınavında baraj puanları kalkmış diyorlar, bu doğru herhalde değil mi?
Buradan okuyabilirsin.Peki sadece TYT oturumuna mı girmek gerekli, yoksa hem TYT hem de AYT'ye mi?
Benimki de 5KM uzaklıkta.Amasya Merkez'deyim. İlçede sınava gireceğim. SAÇMALIK. O kadar okul var ilçe ne alaka ya! 10 km mesafe var.. Taksi 55 TL'ye gidiyormuş. Halk otobüslerine güven olmaz. Benim şansıma arıza falan çıkartıp yolda bırakırlar.
lgs ye girdigim okulla aynı okul gelmıs mıllete unıversıte falan cıkmıs ne guzel banada cıksaydı keske unıversıte sınıflarını gorurdumYerler açıklandı dostlar. Bana bir tık uzak yere vermişler.
Sizlere yakın yerler mi çıktı?
Girecek herkese başarılar..
2022 YKS'ye girmek istiyorum hazır taban puanı olayıda kalkmışken ama, tavsiye eder misiniz?Evet, kalktı.
Buradan okuyabilirsin.
Alanından alanına göre değişiyor.![]()
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) askeri öğrenci başvuru şartları
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) askeri öğrenci başvuru şartlarıwww.millisavunma.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimki de 5KM uzaklıkta.![]()
Girebilirsiniz tabii ki.2022 YKS'ye girmek istiyorum hazır taban puanı olayıda kalkmışken ama, tavsiye eder misiniz?
Bugün geç başvuru bitiyor