Arama sonuçları: *

1. D

tyt matamatik için kanal önerisi temel olmayanlar için

Bıyıklı Matematik bana göre,eğer geliştiğini görürsen Eyüp B. ye de göz atmanı öneririm.
  2. D

Ayt Matematik için Kaynak Önerisi

Bu sene AYT Matematik kısmında belirli bir seviyeye ulaşmak için sizce hangi kaynakları çözmeliyim? Elimde Bilgi Sarmal'ın AYT matematik soru bankası var.Ekstra yanına bir kaynak daha almam gerekli mi?
  3. D

TYT MAT çalışmak istemiyorum bugünlük pas geçsem bir şey olur mu?

Aksatırsan ciddi anlamda kopukluk oluyor.
  4. D

10.Sınıfım , Üniversite Sınavına Nasıl Hazırlanmalıyım ?

Zaten istesede ayt çalışamaz,ayt nin büyük çoğunluğunu 11 12 oluşturuyor.
  5. D

10.Sınıfım , Üniversite Sınavına Nasıl Hazırlanmalıyım ?

Sınıfta kalmış.
  6. D

Liseli Abilerim/Ablalarım Sorularım var

1-Ortam fena. 2-Gormedigin konular olur onların üstüne durursun çalışırsın kolaylaşır çalışmana bağlı. 3-Okula bağlı. 4-Duzgun arkadaş edindiğin sürece isterse sorun olmaz.
  7. D

8.Sınıf Türkçeden korkum

Çalıştın mı daha önce?Çalıştıysan kendine güvenin olması lazım ki sınav çıkışı ben yapabildim de diye.
  8. D

sınav stresinden kurtulmanın bir yolu varmı

Kendini sıkma,stresten arınabileceğin yaşantın varsa yap oyun oynamak veya kitap okumak gibi.Sınava da çalış tabi.
  9. D

9 ve 10.sınıf tekrarı için test önerisi

Tamam teşekkürler.
  10. D

Matematik.
  11. D

9 ve 10. sınıfı gözden geçirmek için hangi yaprak testi veya hangi kaynak kitaplarını almalıyım öneriniz varsa sevinirim.
  12. D

İleride Laptop lazım olur mu

Eğer taşımak sizin için sıkıntı olmazsa masaüstü alabilirsiniz.
  13. D

CUMHURBAŞKANI açıklama yapıyor (Sınavlar yapılacak ve Düşük riskli illerde okullar açılıyor)

Normalleşme diyerek bence birkaç yeri açacaklar.Okul olarak ise bence vaka artışına göre yapacaklar sınavları.
Top Bottom