Neler Yeni

sınav stresinden kurtulmanın bir yolu varmı

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Pazartesi günü sınavlarım başlıyor ama ben şimdiden stresini yapmaya başladım uzaktan zerre bir şey anlamadım ailem çalış sonra düşük alsanda önemli değil diyor ama yine de düşük almak istemiyorum Balıkesir de yaşıyorum kıpkırmızı olduğu için belki iptal olur diye seviniyordum ama olmadı bu stresten kurtulmanın bir yolu varmı sizce

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
Pazartesi günü sınavlarım başlıyor ama ben şimdiden stresini yapmaya başladım uzaktan zerre bir şey anlamadım ailem çalış sonra düşük alsanda önemli değil diyor ama yine de düşük almak istemiyorum Balıkesir de yaşıyorum kıpkırmızı olduğu için belki iptal olur diye seviniyordum ama olmadı bu stresten kurtulmanın bir yolu varmı sizce
Kendini sıkma,stresten arınabileceğin yaşantın varsa yap oyun oynamak veya kitap okumak gibi.Sınava da çalış tabi.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendini sıkma,stresten arınabileceğin yaşantın varsa yap oyun oynamak veya kitap okumak gibi.Sınava da çalış tabi.
normalde oyun oynamak film izlemek beni rahatlatırdı ama her sınavdan önce böyle oluyorum ilkokul 4 ten beri böyle

2mApoo

80+ Silver
Sanırım korkuyosun sınavlardan veya çalışmaktan . Uzun zamandır çalışmadığın için böyle olması normal. Tek yapman gereken ÜZERİNE ÜZERİNE gitmen lazım. (AYNI ŞEYİ BENDE YAŞADIM VE ŞU AN YAĞ GİBİ AKIYO HAYAT :) )

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim sınavları seviyor ki, çalışmak zorundasınız hocam. Mecbur yani.
çalışıyorum zaten hayvan gibi çalışıyorum ezber isteyen derslerde kitabı baştan sona okuyup her şeyi ezberliyorum kural isteyenlerde yazarak çalışıyorum ama yinede düşük alıcakmış gibi hissediyorum

cemtastan2301

80+ Gold
çalışıyorum zaten hayvan gibi çalışıyorum ezber isteyen derslerde kitabı baştan sona okuyup her şeyi ezberliyorum kural isteyenlerde yazarak çalışıyorum ama yinede düşük alıcakmış gibi hissediyorum
Çalışıyorsanız endişeye gerek yok, stres doğal bir şey herkesde olur.

Top Bottom