Arama sonuçları: *

1. dolaroldu8tl

E okul bugünmü kapanıyor

Bugün karneler basılıyor
  2. dolaroldu8tl

Lisede bilgisayar gerektiren bölümler

Sırf bilgisayar almak için bilgisayar gerektiren bir liseye mi gitmek istiyorsun cidden? o.O2 Bilişim bölümleri var meslek liselerinde.
  3. dolaroldu8tl

Sizce ortalamam sözlüler ile 87 olur mu?

8. sınıf matematiğinden nasıl kaldın kanka? Tüm derslerden öyle proje girilirse gerçekten çok çok yükselir ortalama.
  4. dolaroldu8tl

Hocam notumu 5 puan az girmiş

Ha ortaokuldasın. Boşver söyleme 2. sınavda çalışıp 5 puan fazla al. O kadar da önemli değil 5 puan.
  5. dolaroldu8tl

Hocam notumu 5 puan az girmiş

Ayıp olur daha da kırar notu.
  6. dolaroldu8tl

lisede 2 yılım boşa geçti

Kanka seninle aynı yaşta durumdayım ama dersler çok daha kötü benim, üstüne bi takım problemlerim daha var bu aralar üstü üstüne geliyor sınavlara da 5 gün falan var. Çok kafanı yorma seneye zaten köpek gibi çalışacağız hem üniversite sınavı için hemde diploma notu yükseltmek toparlamak...
  7. dolaroldu8tl

lgs'ye nasıl hazırlanabilirim? test çözemiyorum.

Odada pc tel falan hiçbişey olmasın dikkatini dağıtacak masan düzenli olsun klasik zaten bunlar 1-2 hafta yap zaten alışırsın bıkkınlık geçer bide kafana çok takma pek önemli bir sınav değil LGS elinden geleni yap yeter
  8. dolaroldu8tl

Matematikten 27 aldım

Bizim sınıfta 4 kişi 05 1 kişi 08 8-9 kişi de 10 civarı aldı.
  9. dolaroldu8tl

Matematikten 27 aldım

Sende 9 puan düşürdüyse bende de hemen hemen aynı düşürür. 70 üzerinde kalır, edebiyat yine biraz çıkarır yukarı. İngilizcem iyi olmasa ortalama 50'lere düşerdi.
  10. dolaroldu8tl

Matematikten 27 aldım

Çok düşürmemiş haftada kaç saat matematik var? 1638090718 Ana ders bizim okulda Edebiyat. Edebiyattan kalırsam sorumlu olarak geçiyorum.
  11. dolaroldu8tl

Matematikten 27 aldım

Edebiyata çalışmaktan matematiğe pek bakamamıştım. Ayrıca ilk 2 hafta hoca covid olmuştu gerideydik. Sınıfın çoğunluğu 50 aşağısı aldı.
  12. dolaroldu8tl

Matematikten 27 aldım

9. sinif Ortalamam şuan 79 matematikten 27 almışım ortalamam kaca duser? Daha eokula girilmedi Edebiyattan 84 aldim ne kadar kurtaririm. (not :Matematik 6 ders edebiyat 5 ders)
  13. dolaroldu8tl

Okulunuz kaçta başlıyor?

Yanlış yazmışım mobildeydim. 9.00-16.05
  14. dolaroldu8tl

Okulunuz kaçta başlıyor?

9.00-14.05
  15. dolaroldu8tl

Bölümden 11k Yüksek sıralamam var girebilir miyim?

Girersiniz gibi ama tabi ki belli olmaz.
  16. dolaroldu8tl

OBPS İle bu liseyi kazanabilir miyim?

6-7-8 ortalaması hesaplama de google en üst sayfadan hesapla.
  17. dolaroldu8tl

Nasıl?
  18. dolaroldu8tl

Dönem Sonu Ortalamalarım : 6. Sınıf : 93.9580 7. Sınıf : 97.1698 8. Sınıf : 99.5882 (100 olabilir.) 3 yıl ortalaması : 96.9053 Abdulkadir Aksu Anadolu lisesi öğrenci kabul puanı 89.3356. 1.6KM uzağımda sizce kazanabilir miyim?
  19. dolaroldu8tl

LGS' ye Son 21 Gün!!

Bende değilim, bende çözemiyorum. 1621198954 Ortaokul başarı puanı: 6-7-8'in ortalaması.
  20. dolaroldu8tl

LGS' ye Son 21 Gün!!

Vazelin almayı unutmayın. Ben de alacağım yanıma. OBP ile gireceğim OBP'm 95 istediğim lise 89 inşallah girerim.
Top Bottom