Neler Yeni

Lisede bilgisayar gerektiren bölümler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
Arkadaşlar benim babam bir türlü bilgisayar almıyor bu yüzden lisede bilgisayar gerektiren bölümlere gitmek istiyorum böylece ona yeni bilgisayar aldırabilirim şimdiki bilgisayarım berbat ötesi ve evde wifi bile yok bu yüzden lütfen lisede babama bilgisayar aldırmam için bilgisayar gerektiren bölümleri söyler misiniz

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Sırf bilgisayar almak için bilgisayar gerektiren bir liseye mi gitmek istiyorsun cidden? o.O2 Bilişim bölümleri var meslek liselerinde.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Arkadaşlar benim babam bir türlü bilgisayar almıyor bu yüzden lisede bilgisayar gerektiren bölümlere gitmek istiyorum böylece ona yeni bilgisayar aldırabilirim şimdiki bilgisayarım berbat ötesi ve evde wifi bile yok bu yüzden lütfen lisede babama bilgisayar aldırmam için bilgisayar gerektiren bölümleri söyler misiniz
ah be koçum biz o yollardan geçtik.. ama işe yaramadı madem çok istıyorsan al bakalım ama sakın unutma sevdigim bir bölüm olursa daha çok keyif alırsın Elektirik elektronik yazılım motor ben elektirik yazılım okuyorum ama hiç de kalkıp babam almadı gitim kendim aldım :D bu hafta guzel bi indirim gelirse yeni sisteme geçicem hayırlısı
bu arada 10 sınıfta degil 11 12 lazım oluyor bu dediklerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf bilgisayar almak için bilgisayar gerektiren bir liseye mi gitmek istiyorsun cidden? o.O2 Bilişim bölümleri var meslek liselerinde.
knk nickini degiştirebilimisin gözümde boş koltuk canlanıyor:cry: lütfen.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bilgisayar gerektiren bölümler diye bir şey maalesef zor, Genelde liselerde zaten o bölümlere uygun bilgisayarlar bulunuyor. Ben Elektrik Elektronik haberleşme okumuştum orada sistemler vardı ama ekstra laptop getirmeye olanak sağlıyorlardı. Asıl bu bilgisayar olayını Üniversitede yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet
Genede almazki baban okullarda bilgisayar bulunuyor zaten onlar için tabi nasıllardır bilemem farklı yöntemler dene ölme numarası yapabilirsin

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
belki adamın durumu yok neden zor duruma sokuyorsun ki

1905

80+ Silver
yazın işe girip kendi başına alabilirsin bence sırf bilgisayar almak için böyle bi yola girilmez

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,513
İsim
uwu
Uygunsuz Dil
Genede almazki baban okullarda bilgisayar bulunuyor zaten onlar için tabi nasıllardır bilemem farklı yöntemler dene ölme numarası yapabilirsin
k.sahibi: baba ölüyorum
k.sahibinin babası: ölmemen için ne lazım?
k.sahibi: cs ve valo akıcı oynatacak pc
k.sahibinin basası: g(ü)1ünemi sokacan (!)

NOTE: son zamanlarda iyi değilim :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
belki adamın durumu yok neden zor duruma sokuyorsun ki
Babanı zora sokma,kendisiyle konuş bütçe varsa alır zaten.
Yoo babamın bütcesi var 16000 tl kamuda çalışıyor hatta annemde asgari ücret alıyor evimizde bizim kızdırmayın adamı söveceğim artık

yazın işe girip kendi başına alabilirsin bence sırf bilgisayar almak için böyle bi yola girilmez
Çalışmama izin vermiyolarki

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Yoo babamın bütcesi var 16000 TL kamuda çalışıyor hatta annemde asgari ücret alıyor evimizde bizim kızdırmayın adamı söveceğim artık
?? bu nasıl bi üslup lan adamsan söversin

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Özgür Atmaca
k.sahibi: baba ölüyorum
k.sahibinin babası: ölmemen için ne lazım?
k.sahibi: cs ve valo akıcı oynatacak pc
k.sahibinin basası: g(ü)1ünemi sokacan (!)

NOTE: son zamanlarda iyi değilim :(
Düzgün konuş

Yaz geldi bence kesinlikle bir işe girmelisin, ilk başta zor olacak ama sonradan kendi paranı kazanmanın mutluğu bambaşka hissettirecek.
izin vermiyolar çalışmama

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,487
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31