Arama sonuçları: *

1. D

ing sınavıma yardım edebilecek var mı

e o zaman kolay basit bir ingilizce ise çeviriden halledersin
  2. D

üzgünüm görmediğim insanlarla kopya çekmem ben daha önce başım yandı bu işden iyi şanslar :D
  3. D

kopyamı vericez?
  4. D

ACİL Teknik resim Perspektiflerin görünüşlerini çıkarma

2. resmin perspektifini 1 hafta önce nasıl olduysa okulda bir şekilde çizmişim ama şuan ödevim olan 1.ve 3 perspektifi çizemiyorum nasıl çizecem anlatabilecek var mı? 1617817622 hiçkimsemi yok lan :D
  5. D

2. Sınavlarımı oldum

6. D

2. Sınavlarımı oldum

napim şakası yapmamalıyım napim şakası yapmamalıyım napim şakası yapmamalıyım napim şakası yapmamalıyım napim şakası yapmamalıyım napim şakası yapmamalıyım napim şakası yapmamalıyım
  7. D

sınavlar 8 marta ertelendimi ertelenmedimi?

şimdi sınavlar yapılacak ama yapılacak yani haberiniz olsun hojam ne zaman? ya öyle işte yapılcak 1614625802 al işte hala bekliyoz
  8. D

gibi gibi ama açıklama yapmakta her zaman kötü bir ülke toplasan 20 dakka edicek cumhurbaşkanı açıklamasını bile uzatmak için 30 dakka darbe konuşup boş boş konuşuyorlar
  9. D

hocaya soruyorum yok yarın sınav var diye :D
  10. D

hayır son dakkaya sıkıştırsınlarke ben mal mal 20 dakka okula yürüyeyim mal gibide geri döneyim :d
  11. D

hayır mal mal sabah boş yere okula gitmesek bari
  12. D

bugün açıklanır dedim ama hala yok hocaya soruyorum yok hani sakarya çok yüksekdi herkesde 8 mart bi bendemi değil ya kafayı sıyıracağım.
  13. D

Sınavlar hangi gün olacak?

benimkilerde yarın var diyorlar oyun oynuyorlar sanki
  14. D

Sınavların iptal edilme şansı hala var muhtemelen.

iptal olmasına ihtimal dahi vermiyorum benim zaten planım hazır agalarla akıcaz
  15. D

Lisede 2. sınavlar olacak!

ilk olacak ama agalar benim tarafımda arkamda agalarla kopya çekemediğimiz sınav yoktur şahsen kendimize ait işaret dilimiz var yani anlıyacağın biz zaten bu işe dünden hazırız hem o kopya çekme zevkini yaşamıyalı çok uzun zaman oldu vallahi canım çekiyor bu kopya çekmek çok zekvli bir şey
  16. D

lise
  17. D

benim çokda umrumda şahsen 2 kopyayla her şey düzeliyor
  18. D

Canlı Derslerde konuşamamak

ne sandın hocam bizi betalarla karıştırmayın :cool:
  19. D

Canlı derste sesim acıkken video izlesem videonun sesi gider mi

sesin açıkken kulaklık takmıyorsan gider takıyorsan gitmez ben kamera açıp izliyordum şahsen bazen
Top Bottom