Cerkutay
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ortaokulda mısın?benim çokda umrumda şahsen 2 kopyayla her şey düzeliyor
Ortaokulda mısın?benim çokda umrumda şahsen 2 kopyayla her şey düzeliyor
liseOrtaokulda mısın?
Öğrenciler de vakalar da umursanmadığı için
Aynen. Ama bence ertelerler çünkü bizi düşündüklerinden değil de oy kaybetmemek için olursa olur. Böyle düşünüyorumSon ümidimiz bugünkü bilim kurulu toplantısı, ordan da bir karar çıkmazsa paşa paşa gidip sınavları olucaz artık, kaçarı yok
Bakalım inşallahAynen. Ama bence ertelerler çünkü bizi düşündüklerinden değil de oy kaybetmemek için olursa olur. Böyle düşünüyorum
Lisede kopya çekebiliyorsan alfa kopyacısındır.
ben kalemtıraşın içine kağıda yazardım küçük küçük ama bugüne kadar hiç yazdıklarımdan soru gelmediLisede kopya çekebiliyorsan alfa kopyacısındır.
Biz ortaokulda silginin altını zımbalardık zemin de fayans olunca iyi kayardı silginin üzerine cevapları yazıp birbirimize göndererek çekerdik.
Biri kızgın atınca ona kızgınla karşılık verin güzel hareket@LordHasan kızgın atma sebebini yazar mısın?
ilk olacak ama agalar benim tarafımda arkamda agalarla kopya çekemediğimiz sınav yoktur şahsen kendimize ait işaret dilimiz var yani anlıyacağın biz zaten bu işe dünden hazırız hem o kopya çekme zevkini yaşamıyalı çok uzun zaman oldu vallahi canım çekiyor bu kopya çekmek çok zekvli bir şeyLisede kopya çekebiliyorsan alfa kopyacısındır.
Biz ortaokulda silginin altını zımbalardık zemin de fayans olunca iyi kayardı silginin üzerine cevapları yazıp birbirimize göndererek çekerdik.
Sebepsiz kızgına nasıl karşılık vermemi bekliyorsun?Biri kızgın atınca ona kızgınla karşılık verin güzel hareket
Yüzüncü kez görüyorum bu konuyu ondan
ağzından bal damlıyor vallahi. en azından 15 gün ertelensin yoksa yetişmeyecek konularBilim kurulu ve vaka sayılarını bahane edip erteleme gelecek gibi gözüküyor. Vaka sayıları da 10.000 olmak üzere...
PekiSebepsiz kızgına nasıl karşılık vermemi bekliyorsun?
Özelden bile sebebini sordum cevap yok.
Bu konudan da 2 tane var biri bu diğeri 15dk önce robinin açtığı.