Hocam ramler sadece üstünde yazan cl değerinde çalışmıyor. 6400 cl32 = 6000 cl30 aynı şey yani içindeki modül aynı etiketi farklı sadece.
1781477835
Sen bu...
Hocam fikrin için sağol yolladığın parçalara baktım ram konusunda cl30 da kalmayı planlıyorum çünkü cpum güçlü ve gecikme veya kötü performans istemiyorum o...
Hocam ramlerin ve ssd absürt pahalı öyle söyliyim direk. Buralardan edeceğin tasarrufla monitörü OLED yapabilirsin. Güç kaynağı olarak NZXT C1000 veya...
5070Ti daha mantıklı attığım kart tuf ile aynı soğutmaya sahip
Monitör butcedeki en iyi görüntü kalitesine sahip monitör
Nautilus Rs , Arctic LF3 Pro dan...
Kanka indirim gelir bekle okul bitiyor karne indirimleri başlayacak ama sadece bu parçalara takılı kalmayın mesela aynı özelliklerde farklı bir anakart...
Ama arkadaşın attığı parçaları da alsanız başka parçaları da alsanız sizi uzun süre götürecektir indirim beklemeden aldım zarar ettim diye düşünmeyin. Çok...
Bilgilendim sayende saol ilk bilgisayar toplamam olucak o yüzden sürekli sorguluyorum yanlış anlama.Sisteme sonradan 2. Monitör almayı planlıyorum ana...
Fikir için teşekkürler.
Ekran kartı 4080 super düşünüyordum ancak piyasada yok.O yüzden 5070ti yöneldim 50 civarından 60a fırladı.
Monitör hakkında bilgi...
Hocam teşekkür ederim öncelikle ve hemen almayı düşünüyorum fiyatları takip ediyorum.Ssd ve ram fiyatları çok dengesiz o yüzden ilk önce onları alicam...
110k bütçem var , ram ve ssd fiyatları dengesiz olduğu için ilk onları almayı düşünüyorum ancak forumlarda fiyatların düşeceği ihtimali olduğu söyleniyor o...
Merhabalar, sistem toplayacağım parçaların fiyatlarını uzun süredir takip ediyorum. Komple bütçeye yetecek param olmadığı için öncelikli ram,ssd ve ekran...