(Yazılı) Ehliyet Sınavını Geçer Miyim ?

ne zaman girdiginiz hocam bizim sinavda tekerlekteki girintilerin kac mm oldugunu soruyordu
Çoğunluk görsel video odaklı sorular oluyor kolay oluyor bence geçersin
Bugün Girdim 88 İle Geçtim Hiç Öyle Sorular Çıkmadı İzlediklerimden Çıktı Yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ehliyet sınavından da kalmayın be hocam full mantık sorusu o kadar da yapın
Yaptım 88 İle Geçtim Kral

sınava girdiniz mi?
Durum nedir hocam, ne yaptın?
Evet 88 İle Geçtim

Bugün Girdim 88 İle Geçtim Hiç Öyle Sorular Çıkmadı İzlediklerimden Çıktı Yaptım

Evet 88 İle Geçtim
tebrikler,direksiyonda bol şans

manuel alıyon dimi

Evet 88 İle Geçtim

Selamlar Beyler Yarın (Yazılı) Ehliyet Sınavına Gireceğim Biraz Tedirginim Yapabileceğimi Biliyorum Ama Kalırsam Diye Korkuyorum

Bu Adamın Videolarını İzliyorum Adamla Birlikte Durdurup Yapınca Felan Max 6-7 Yanlış Mininmum 3-4 Yanlış Çıkıyor Yorumlara Bakınca Adamın Çözdüklerine Benzer Çıkıyormuş Çok basit Geliyor Bana

Ayriyetten Bugün Şimdi Gece Çözdüğüm Sınavlar Var Netlerim Bence İyi Sizce Nasıl ? Kurs Yerimin Verdiği Site Konu Anlatımı Sınavlar Felan Var Bana Basit Geliyor Ama Sınavda Nasıl Gelir Bilmiyorum

Alıntıyı görüntüle

Sizce Nasıl Bu İlk 4 Sınavım Daha Çözeceğim Yarın 19:45'de Sınav Şimdi Uyumadan Çözeceğim 1 Tane Daha Yarın İşten Dönünce 17:30 Çözeceğim 19:15'e Kadar Ne Kadar Çözersem Her Sınavı 15 Dk'de Çözüyorum Nerdeyse Sizce Geçer Miyim ?
konudan bağımsız ama şimdi motor ehliyeti alacağım bende 16 yaşındayım araba ehlkiyeti alacağımda bida yazılı sınava girecekmiyim

konudan bağımsız ama şimdi motor ehliyeti alacağım bende 16 yaşındayım araba ehlkiyeti alacağımda bida yazılı sınava girecekmiyim
Girersin Motor İle Araba'nın Sınavı Farklı Yüksek İhtimal Çünkü Araba Parçalarını Felan Bilmen Gerekiyor Motor Dersinde Ama Motosiklet Sınavında Motosikletin Parçaları İle İlgili Soru Geliyor Büyük İhtimal Motor Bölümünden

tebrikler,direksiyonda bol şans
Teşekürler

Evet
manuel alıyon dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134
Üyeler