Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Lise Son 2 Tane Sorumluluk var ne yapmalıyım ?

sorumluluk sınavlarına girip geçriyorsun orda sınav gibi olmuyor zaten herkes yardımcı olmaya çalışıyor hoca bize telefonlarınızdan bakın demişti
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Yksye Galatasaray formasi ile girebilir miyim?

üstünde imza vs yoksa bir şey olmaz
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

10. Sınıfta TYT çalışılırmı?

şuanki derslerini aksatmadan 9 da çalışabilirsin ama doctor2 ninde dediği gibi bir öğretmene danışmak en iyisi olur
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

3 senede yks sayısal da güzel bi sıralama yapılabilir mi

3 yılını program dili öğrenmeye office programları adobe programlarını öğrenmeye ayırsan fena bir şey ortaya çıkar ha genç yaşta paraya para demezsin
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

Dershaneden atıldım ne yapmam lazım

badboy alperen 1 tuborg shot içip kafayı buluyor ve okul karışıyor oynat bakalım
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

yks tercih obp hakkında

şimdi sorum şöyle tercih listesini doldurdum diyelim ama hiç biri gelmedi seneye tekrar sınava girdiğimde obp puanım yarıya düşer mi ?
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

Açık deniz sondaj teknolojisi okunur mu?

dgs riskli bir hareket olur bildiğim kadarıyla az kontenjanları oluyor
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

öyle maalesef tyt de 300 k sıralama kötü bir sıralama değil denizcilik alanında alternatif bölümler yok mu mühendislik dışında
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

pek bilgim yok ama pek de okunacak bölüm gibi gelmedi bana ama iş garantili diye duydum
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

Mezuna Bırakmak Mantıklı Mı?

sınavdaki bütün sıralamalarım 1m ve üstü sözel 800k ne yapıcağım hakkında hiç bir fikrim yok bu puanlarla bu sıralamalarla istediğim şehirlerde 4 yıllık üniye girebileceğimi de sanmıyorum. Tercih dönemi karalıycaz bir şeyler ya tutarsa hesabı
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

Kalan 85 Günde Yksde İlk 299 Bi̇n Gi̇rmek Zor Mu ?

istikrarını korursan çok iyi sıralara girersin diye düşünüyorum 10 saat çalışmak her baba yiğidin harcı değil helal olsunn
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

Derslerim Çok Kötü Okulumu Bırakmalıyım?

12 .sınıfım matematikten 11 aldım hiçbir dersten ne işlediğimizi bilmiyorum dinlemediğim için üni sınavına çalışacağımıda hiç sanmıyorum hayat devam ediyor aynen devam keşke çalışabilsem ama zerre istek yok sende yine istek var devam etmelisin
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

kopya çekmek günah mı?

Hiçbirimiz masum değiliz evlat, hepimiz günahkarız. ~Servantes
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

Okulunuz kaçta başlıyor?

Bu konuya yazarken farklı konuya tıklamışım yanlışıkla hortlattık konuyu :D Bu arada 7de başlıyor 13.00da bitiyor lise sonum en son ortaokulda felan böyleydim
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

Liseler Saat Kaçta Okula Gidip Gelecek?

Bizim okulda ikili sisteme geçmiş sabahçı öğlenci Ve ben sabahçıyım sabah saat 7 de okulda olmam lazım yani 6.30da kalkmam lazım zor olacak (12.sınıfım)
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

OKUL KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRME

İlk ders beden olsa alıyorlar onun dışında bazı hocalar yok yazıyor mesela müdür görse azarlar büyük ihtimal 1630451344 Baya kötü 1630451393 İnsan sade bir renk seçer demi ilkokul çocuğu gibi takılıyoruz yapsana siyah gri beyaz kırmızı birşeyler 🤬 1630451587 Dediğiniz gibi bu sene yetişmez...
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

OKUL KIYAFETLERİNİ DEĞİŞTİRME

Arkadaşlar 12.sınıfım okul kıyafetleri zerre hoşuma gitmiyor ve bir çok kişinin de hoşuna gitmiyor değiştirtme şansımız var mı bu konuda ne yapabiliriz az kafa yoralım 🤯 Kıyafet üst turkuaz Alt taraf açık turuncumsu bir pantolon
  18. ekşisözlükyazarıdeğilim

10. Sınıf öğrencisiyim saçlarım uzun diye hocalar kesebilirmi

Aynen sadece sakal bıyık karışıyorlar uzatma diyorlar saçlar istediğin kadar uzat
Top Bottom