Neler Yeni

Okulunuz kaçta başlıyor?

Okulun kendi sitesi okulunun adini google yaz genelde hepsinin ki oluyor ama yazmamis olabilirler bazilari yazmiyor ya gruptan yaziyor yada hic yazmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tenefüs ler nasil 1 ders 1 Tenefus seklindemi ?
1630803198277.png

Bizimki böyle.

Okulun kendi sitesi okulunun adini google yaz genelde hepsinin ki oluyor ama yazmamis olabilirler bazilari yazmiyor ya gruptan yaziyor yada hic yazmiyor

Benim okulun yok :(

Benim okulun ki hiçbir yerden söylenmedi. Bize okul yok mu acaba? o.O2

Konuyu okuyup 1 gün sonra okul olduğunu düşündüğümde nedense aklıma şu video geldi.

Üniversite için hazırlanıyorum mezuna kaldım

êvet

Bende 10 a gidiyorum 2 ders 1 tenefüs olarak gidiyor 10 ders anlamadim bu isi
özel meslekteyim dediğim telafiler var 8.30 15.00 normalde programımız ben yanlış anlamadıysam böyleydi galiba 9 larınkinede bakmış olabilirim okula yeni geçtim diyebilirim hala alışamadım okulun wp gruplarından ve öğretmenlerin attığı çok fazla program var

özel meslekteyim dediğim telafiler var 8.30 15.00 normalde programımız ben yanlış anlamadıysam böyleydi galiba 9 larınkinede bakmış olabilirim okula yeni geçtim diyebilirim hala alışamadım okulun wp gruplarından ve öğretmenlerin attığı çok fazla program var
telafilerle 17.00 oluyor anladığım bu şekilde ki böyleyse keşke geçmeseydim :D ama yapıcak bir şey yok

Bu konuya yazarken farklı konuya tıklamışım yanlışıkla hortlattık konuyu :D
Bu arada 7de başlıyor 13.00da bitiyor lise sonum en son ortaokulda felan böyleydim

Geri