Okulunuz kaçta başlıyor?

13.50-19.50,okullar kapanmaz bu arada 18 yaş altı aşılama az da olsa kapanmaz fakat az değil arkadaşlarımın neredeyse hepsi aşı oldular hep yaşıtlarımın aşı olduğu duyuyorum,aşı olduğundan dolayı virüs bulaşsa da etkisi pek olmayacağından bir şey olmaz önemli olan can kaybı olmaması.İnsanlar aşılarını olursa virüs hayatımızda ki önemini yitirir sanki gripmiş gibi bir hal alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha saatlerimiz belli değil ama biz öğlenciymişiz.Sınıflar da yarın 16.00'da okulun sitesinde yazacakmış.Okullar açılacak 1 gün sonra ve hala sınıf,saat ve ders programı yok. 11. sınıf öğlenci mi olur ya

13.50-19.50,okullar kapanmaz bu arada 18 yaş altı aşılama az da olsa kapanmaz fakat az değil arkadaşlarımın neredeyse hepsi aşı oldular hep yaşıtlarımın aşı olduğu duyuyorum,aşı olduğundan dolayı virüs bulaşsa da etkisi pek olmayacağından bir şey olmaz önemli olan can kaybı olmaması.İnsanlar aşılarını olursa virüs hayatımızda ki önemini yitirir sanki gripmiş gibi bir hal alır.
Haklısın. Okulunuz çok programlı mı ders saatleri 13.50-19.50

Bazen sabah, bazen öğlen. İstediğim zaman gidicem, keyfime göre.

Kalabalık o yüzden.Anadolu lisesinde çok program oluyor mu?
Bir arkadaşımın Lisesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, çok programlı olduğundan dolayı hem meslek lisesi bölümü hemde anadolu lisesi bölümü var. 9. sınıf ve 10. sınıf anadolu programındakiler öğlenci oluyor, 9. sınıf ve 10. sınıf meslek programındakiler sabahçı, 11. sınıf ve 12. sınıf anadolu programındakiler sabahçı, 11. sınıf ve 12. sınıf meslek programındakiler öğlenci.

Bazen sabah, bazen öğlen. İstediğim zaman gidicem, keyfime göre.
Nasıl yani.

Bir arkadaşımın Lisesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, çok programlı olduğundan dolayı hem meslek lisesi bölümü hemde anadolu lisesi bölümü var. 9. sınıf ve 10. sınıf anadolu programındakiler öğlenci oluyor, 9. sınıf ve 10. sınıf meslek programındakiler sabahçı, 11. sınıf ve 12. sınıf anadolu programındakiler sabahçı, 11. sınıf ve 12. sınıf meslek programındakiler öğlenci.

Nasıl yani.
Üniversite işte daha belli değil program. Bazı derslerin zamanını biz seçebiliyoz falan filan.

@kuwio bakmaz olaydim knk siteye yazmislar okulun bune gerçek mi bu
Screenshot_20210905-034522_Chrome.jpg

Benim 9.10-16.30 arası herhalde. Sizde durum nasıl?
8.30 17.00 :/ extra 3 seçmeli koyulmuş telafi için zorunluymuş normalde 15.00 galiba çıkış saatimiz

Hangi siteden bakıyorsun
Okulun kendi sitesi okulunun adini google yaz genelde hepsinin ki oluyor ama yazmamis olabilirler bazilari yazmiyor ya gruptan yaziyor yada hic yazmiyor

8.30 17.00 :/ extra 3 seçmeli koyulmuş telafi için zorunluymuş normalde 15.00 galiba çıkış saatimiz
Tenefüs ler nasil 1 ders 1 Tenefus seklindemi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,946
Üyeler
186,415
Son üye
PashaCnC
Geri