Neler Yeni

Okulunuz kaçta başlıyor?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
8 de açılıyormuş
6 da evden çıkıp şimdiki adı Şemsipaşa Camii benim keyfime göre olan adı olan Kuşkonmaz caminin
uskudar-semsi-ahmet-pasa-camii-ndeki-13859312_amp_LI.jpg

Kırmızı ile işaretlediğim kısmında olan banka oturup playlistimden şarkı açacağım.
Hafif uykulu ben ve chill music listemden çalan şarkı ile soğuk rüzgarda ayılacağım.
7.20 gibi arkadaşım yakınıma gelecek dolmuşa binip 2 tl verip 5dk da okuluma gideceğim.
O kadar istemeden gideceğim ki mutsuz karamsar insanlardan nefret eden ben sınıfımda 5 düşmanımdan uzak bir köşeye geçip gelen hocaların "ONLAYN DERSE KATILMADINIZ NASIL HATIRLAMAZSINIZ" fln demesini pek takmayacağım.
Okul bitince eve yürüyerek döneceğim arkadaşımı eve gönderdikten sonra çiğköftecimden dürümü alıp sabah kalktığım yerde arkadaşlarımı arayıp beyler şu suya atlasam çıkarırlar mı beni diyeceğim.
Evet 8 de başlıyor senin?

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
8 de açılıyormuş
6 da evden çıkıp şimdiki adı Şemsipaşa Camii benim keyfime göre olan adı olan Kuşkonmaz caminin
Alıntıyı görüntüle

Kırmızı ile işaretlediğim kısmında olan banka oturup playlistimden şarkı açacağım.
Hafif uykulu ben ve chill music listemden çalan şarkı ile soğuk rüzgarda ayılacağım.
7.20 gibi arkadaşım yakınıma gelecek dolmuşa binip 2 TL verip 5dk da okuluma gideceğim.
O kadar istemeden gideceğim ki mutsuz karamsar insanlardan nefret eden ben sınıfımda 5 düşmanımdan uzak bir köşeye geçip gelen hocaların "ONLAYN DERSE KATILMADINIZ NASIL HATIRLAMAZSINIZ" fln demesini pek takmayacağım.
Okul bitince eve yürüyerek döneceğim arkadaşımı eve gönderdikten sonra çiğköftecimden dürümü alıp sabah kalktığım yerde arkadaşlarımı arayıp beyler şu suya atlasam çıkarırlar mı beni diyeceğim.
Evet 8 de başlıyor senin?
Okula gitmeden önce her şey iyiymiş :D

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

Jaess