Keşke 6:15 olsa, En gçe 5.50 de kalkmam gerek. Taş çatlasın 6 olsun. Daha fazlasında geç kalıyorum...Eviniz okula yakın mı ? Otobüs süresi falan desek en geç 6:15 gibi kalkman lazım![]()
Bunu dememin sebebi durduramadığım ön yargılarım maalesef, yanlış bişey dediysem kusura bakmayınBunu demenizin sebebi nedir bilmiyorum ama evet, "o kadar" büyüğüm
Benimde kardeşim aynı durumda. Okulunuz lise+ortaokul falan mı normalde 9 da falan başlıyor okullarKeşke 6:15 olsa, En gçe 5.50 de kalkmam gerek. Taş çatlasın 6 olsun. Daha fazlasında geç kalıyorum...
Estağfirullah hocam özür dilenicek bir durum yok. Ben bir mesajım veya davranışımdan ötürü bu çıkarımı yaptığınızı varsaydım o yüzden öyle dedimBunu dememin sebebi durduramadığım ön yargılarım maalesef, yanlış bişey dediysem kusura bakmayın
Lise son sınıfım fakat okulum sabah/öğlen. Bu yüzden bu kadar erken.Benimde kardeşim aynı durumda. Okulunuz lise+ortaokul falan mı normalde 9 da falan başlıyor okullar
Yok hayır, aksine forumda gördüğüm en düzgün insanlardansınızEstağfirullah hocam özür dilenicek bir durum yok. Ben bir mesajım veya davranışımdan ötürü bu çıkarımı yaptığınızı varsaydım o yüzden öyle dedim
Anladım hocamYok hayır, aksine forumda gördüğüm en düzgün insanlardansınız, sadece okulu bitirmiş kadar büyük olabileceğinizi düşünemedim o yüzden birden atladım o şekilde
Ne yazıkki 8.00 daBenim 9.10-16.30 arası herhalde. Sizde durum nasıl?