Keşke 6:15 olsa, En gçe 5.50 de kalkmam gerek. Taş çatlasın 6 olsun. Daha fazlasında geç kalıyorum...Eviniz okula yakın mı ? Otobüs süresi falan desek en geç 6:15 gibi kalkman lazım
Bunu dememin sebebi durduramadığım ön yargılarım maalesef, yanlış bişey dediysem kusura bakmayınBunu demenizin sebebi nedir bilmiyorum ama evet, "o kadar" büyüğüm
Estağfirullah hocam özür dilenicek bir durum yok. Ben bir mesajım veya davranışımdan ötürü bu çıkarımı yaptığınızı varsaydım o yüzden öyle dedimBunu dememin sebebi durduramadığım ön yargılarım maalesef, yanlış bişey dediysem kusura bakmayın
Lise son sınıfım fakat okulum sabah/öğlen. Bu yüzden bu kadar erken.Benimde kardeşim aynı durumda. Okulunuz lise+ortaokul falan mı normalde 9 da falan başlıyor okullar
Yok hayır, aksine forumda gördüğüm en düzgün insanlardansınız , sadece okulu bitirmiş kadar büyük olabileceğinizi düşünemedim o yüzden birden atladım o şekildeEstağfirullah hocam özür dilenicek bir durum yok. Ben bir mesajım veya davranışımdan ötürü bu çıkarımı yaptığınızı varsaydım o yüzden öyle dedim
Anladım hocamYok hayır, aksine forumda gördüğüm en düzgün insanlardansınız , sadece okulu bitirmiş kadar büyük olabileceğinizi düşünemedim o yüzden birden atladım o şekilde
Ne yazıkki 8.00 daBenim 9.10-16.30 arası herhalde. Sizde durum nasıl?